Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie slysze innych graczy w cs:go

dawid4630

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem w cs:go iz nie slysze innych graczy jak mowia nawet nie ma na dole po lewej stronie by cos mowili lecz gdy napisze na chacie czy cos rozmawiaja to pisza ze tak. Lecz ja ich wgl nie slysze . odinstalowywalem csa i instalowalem ponownie config usunolem iwgralem go potem ponownie i nadal nie dziala , zna ktos sposob jak to zrobic? Za pomoc dam +++ !!

Opublikowano

komenda ta jest ustawiona standardowo na 1 niczego nie zmienialem wiec chyba ona nic nie pomorze.

Zobacz steam>ustawienia>dźwięk>głośność odbieranego dźwieku na maxa ustaw http://prntscr.com/abwdbmprzynajmniej mi kiedys pomogło

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

W ustawieniach audio jest jakaś nowa opcja "Głośność VOIP". Wydaje mi się że to jest właśnie od tego bo ostatnio również nikogo nie słyszałem ale w moim przypadku było widać że coś mówią w lewym dolnym.

Opublikowano

Nic nie pomoglo, a mam takie pytanie dlaczego jak brat mi sie zaloguje na steam i wlaczy cs'a to podczas gry ma moj starszy config i on slyszy innych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...