Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie Byście Expili Na Moim Miejscu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam woja mentala 52lvl skille to duchowe m2 ( 1 ku do m3) ciało m2 i reszta nie na m pkt daje w tąpnięcie staty to - Wit - 90 , int - 4 , siła 82 , zręczność-7 pz - 9.2k atak 448-505 na boju 493-558 z ciałem mam 521defa a bez 386

EQ

zbroja - smocza zbroja+8 kd defa+3 i spalony

bron - rib+9 sr 14 2kd spalone

tarcza-okrągła+7 (10 na orki)

kolce - ebo+7

buty - 51 z 1000pz

branza - 500pz

naszyjnik - 500pz

Jeżeli nie podałem jakichś informacji proszę pisać poniżej

PS. Chodzi mi o to gdzie mam expić wydaje mi się że moje eq jest dosyć dobre jeżeli coś nie pasi proszę pisać

pozdrawiam

klarok123

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Bufa sobie robie teraz nim expie a co do lura to mam konto kolegi 32ninja którym moge sobie lurowac a jak nie to poprosze kogos innego .

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

buff i do V2 na szpony po 1 grupce 0,30% expa. wiem bo tam expie.. ;] albo V1 z byfem + lur.. ;P

dlatego ze jestes mental polecam v2 ;P

Opublikowano

Tyle defa to praktycznie nic ci nie beda brać w V1 no ale nie zapominaj silnego odpalać ;P

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Tak jak UP pisali do 54lvl na BO potem v1 lub w v2 po 1/2 grupce z buffem i tak najlepiej błogo na m1+ ;)

Bądź normalny, jebnij mina i tyle...:D

vfkpck.png

Walnij - i zostaw komcie w profilu -.-

Opublikowano

właśnie jescze pytanie jak pójde do tego v1 jak wbije ten 53/55 na bo to będe musiał miec bufka bufek w trakcie robienia i tu jest pytanie czy dawać w pomoc czy błogo na m???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...