Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - jednoczesne granie na modzie i bez

Ursus C-330

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie i jednocześnie dylemat odnośnie metina PL  ;) Chodzi mianowicie o to czy jak odpale jednocześnie na jednym kompie konto bez moda (np głowne konto którym będę bił) i konto na modzie, którym będę sobie np pomagał w expie to czy w przypadku bana leci tylko to konto co było przyłapane na modzie czy wszystkie włączone w tym czasie nawet te bez moda? Może ktoś tak robił i ma doświadczenie. Proszę o odpowiedź  :)

Opublikowano

Jeżeli one mają powiązania, handel, a nawet PT - to będzie ban dla obydwóch kont.

Nie ma czegoś takie na PL'u jak powiązanie handlem czy PT. Jedynie powiązanie jakie może być to IP oczywiście jeżeli będziesz expił w ten sposób to ban zostanie nałożony na JEDNO konto jeżeli:

1. Zbanuje Cię system 

2. Ban zostanie nałożony na oba konta jeżeli przyłapię Cię GM

Opublikowano

Jeżeli one mają powiązania, handel, a nawet PT - to będzie ban dla obydwóch kont.

Nie ma czegoś takie na PL'u jak powiązanie handlem czy PT. Jedynie powiązanie jakie może być to IP oczywiście jeżeli będziesz expił w ten sposób to ban zostanie nałożony na JEDNO konto jeżeli:

1. Zbanuje Cię system 

Nie prawda, GM na PL są na tyle leniwi, że banują tylko konto wspomagające się modem.

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

1. Zbanuje Cię system 

Nie prawda, GM na PL są na tyle leniwi, że banują tylko konto wspomagające się modem.

Głupoty gadasz, zawsze jest ryzyko dostania bana na wszystkie konta. Ba, takie są zasady, inaczej GM nie może zrobić.

who cares?

Opublikowano

Ostatnimi czasy pisałem z owym GM-em serwera negros na ich kanale IRC i jasno mi odpowiedział że jeśli ktoś korzysta z moda (Pelerynki) a będziesz z nim w PT i będziesz korzystał z jego pelerynek oraz go expił wtedy ban poleci dla Obu kont tylko wiadomo dla Bot-a na stałe a dla Ciebie nie wiem bo już GM takich informacji nie mógł udzielić, ale zapewne będzie kilkudniowy jak nie tygodniowy za współprace z botem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Na Samos mam 78n Poziom i ani sekundy gry na normal cliencie:D kwestia szczescia :)

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

@up ja gram od 2008 roku do teraz i bany tylko lecialy przez fishbota. 2xup jezeli dana osoba korzysta z pele z jakims kontem w pt ta co miala pele z moda ban a drugiej osobie sprawdza ip.Zawsze mozesz jedno konto odpalic na normalnym ip a drugie na zmienionym.Ja czesto tak robie jak przekladam drop

/niereg. sygna

Opublikowano

Zbanują konta które mają taki sam email.

Jeżeli przyłapią Cię na boceniu i byciu w PT z tym samym kontem na bocie otrzymasz ban na IP/System i już sobie nie pograsz. 

Opublikowano

Ja jak miałem 7 fishbotów w ciągu dnia włączonych i Admin do mnie na pw pisał, a ja na jednym nie zdążyłem odpisać mu, że jestem to dostałem bana na wszystkich 7 ale nw czy to spowodowane tym, że wszystkie boty miały emaila  nazwa@ i tylko inne poczte ale wszędzie taka sama nazwa emaila.

I nw czy zbanował po IP i od razu wszystkie poleciały czy co :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...