Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecacie gry na PS2

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Posiadam w domu PS2, więc aby się nie kurzyło postanowiłem zagrać na niej, tylko jest problem ponieważ te gry które mam są po prostu nieciekawe.
Jakie wy gry polecacie na Playstation 2? Na pewno ogram GTA SA. Średnio radzę sobie z tytułami typu BF na padzie, lecz jeśli gra miałaby mnie zachwycić to czemu nie.
Jak na razie spodobały mi się gry takie jak JAK II Renegade czy Brave. Znajdzie się coś typu Gothic z otwartym światem?
Z góry dzięki za propozycje. ;)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

NFS Carbon - Uprzedzam, jeśli nie masz oryginalnych padów do PS2, to gra Ci nie będzie działać, bo nie będziesz mógł kliknąć START.

Grand Turismo 4

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

The Warriors, Burnout 3: Takedown, NBA Street: Vol. 2, seria Devil May Cry, Bully. Soulcalibur 2, seria Metal Gear Solid, seria Resident Evil, Final Fantasy X, Ico, Okami, God of War 2, Shadow of the Colossus, seria Tekken, Black, Onimusha 2: Samurai's Destiny.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przygodowe:

- Beyond good and evil

- Jack and Dexter (cała seria)

- Crash Bindicoot (cała seria)

- Seria GTA

Sportowe:

- NBA

- Fifa

- Fifa Street 1,2

- PES 

- Fight Night Round 3

Strzelanki 

- Black

- Killzone

- Medal Of Honor

- Call Of Duty

Opublikowano

Ja też coś dorzucę od siebie, chociaż prawdopodobnie większość tytułów się powtórzy. :P

A więc:

- God of War (1, 2)

- Devil May Cry (1, 2, 3)

- Black

- NFS Most Wanted

- GTA SA (które i tak zamierzasz ograć)

- DBZ: Budokai Tenkaichi 3

- Tekken (Tag Tournament, 4, 5)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

@Maciek0605

Jak na razie postaram się załatwić Nfs MW, Gta SA, JaK Renegade.

Dzięki za propozycje ;)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli podchodzi ci Jak, to sprawdź serię Ratchet & Clank od Insomniac Games. Z innych gier, które mogę polecić to: Okami, Metal Gear Solid 3 Subsistance, Devil May Cry 1 i 3 Special Edition, Viewtiful Joe, Resident Evil 4, Final Fantasy XII, Soul Calibur II, God of War II, Grand Theft Auto: Vice City, Burnout Revenge.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...