Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! postanowiłem powrócić do mentin2 pl, ale dręczy mnie jedno pytanie Czy na Metin2PL zwojem powrotu statusu można zmienić klase?? np z bodego na mentala. Za pomoc daje +

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

O ile mi dobrze wiadomo zwój ten resetuje tylko punkty statusu (Siła, Vit itp) Nie wiem czym można zmienić profesję.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zwój powrotu statusu jest do tego aby sobie staty do domyślnych przywrócić. A gdybyś sobie kupił 6 zwojów powrotu umiejętności (lub 7 gdybyś grał surą lub szamanką) i gdybyś sobie wszystkie skille cofnął to prawdopodobnie nie dostałbyś nowego zadania "Trening" i nie mugł byś zmienić np. z body'ego na mentala. Liczę na + ;)

Edit:

Up szybszy :)

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

no wiem ale ja myślałem ze jak na privach można zmieniać tym profke to pomyślałem ze może na pl tez sie da;/

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Zwój Powrotu Statusu

Resetuje tylko Staty twojej postaci.

Co do zmiany profesji można ją tylko zmienić do 30 lvl'a u Starszej Pani ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...