Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaawansowany błąd VAC

marcel jonasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie,gram w cs od nie całych dwóch miesięcy,no więc wczoraj gralem sobie meczyk przed IEM,em ponieważ czekałem na mecz virtusów no i meczyk się skończyl to zobaczyłem,że zaczął się mecz virtusów,virtusi przegrali z fnatic i chcialem sobie zagrac deathmatcha,wchodze sobie na deathmatch wyszukaj i wybieram pakiet mapy no i wyskakuje błąd uwaga cytuje:"nagłówek: Klasyczny Turniejowy a w opisie pisze:Gra została uruchiomiona w trybie niezabezpieczonym spoza Steam lub za paramentem -insecure pliki gry nie zostaną zweryfikowane,przez co nie możliwe bedzie połaczenie z serwerami zabezpieczonymi przez VAC oraz  w trybie Klasycznym Turniejowym-akapit:

'Jeśli chcesz grac na serwerach zabezpieczonych przez VAC,zweryfikuj paramenty urachiamiania,zrestartuj gre i spróbuj ponownie.. 

Teraz tak ludzie bardzo chciał bym grac na mm ponieważ chce dostac overwatcha poprzez granie a teraz no poprostu nie moge bo brakuje mi 11godzin,próbowałem już 1.Uruchiamienia ponownie 2.zobaczyłem czy mam -insecure lecz nie mam,i odinstalowałem cs i zainstalowałem i nadal nic,pomoże ktoś? ja gram w cs4f lecz bardzo chce pograć bo no cóż jestem maniakiem cs oraz w ogóle komputera,         Podrawiam i mam nadzieję,że ktoś pomoże..

Opublikowano

Nie ma granicy po której dostajesz OW. Każdy dostaje trochę inco

co to OW? 

a dobra,juz wiem xD ale nie wiesz jak pomóc?

Overwatch? xD

Próbowałeś wyłączyć i włączyć? :D

Formacik

Opublikowano

Nie ma granicy po której dostajesz OW. Każdy dostaje trochę inco

co to OW? 

a dobra,juz wiem xD ale nie wiesz jak pomóc?

Overwatch? xD

Próbowałeś wyłączyć i włączyć? :D

Formacik

próbowałem ale nic :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...