Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot zamierza przyśpieszyć levelowanie kont?

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Tak sobie przeglądałem forumek o skryptach i pewien typek dostał wiadomość od supportu o treści :

13yJIkU.png

Streszczając : Chcą może nawet od przyszłego patcha zmniejszyć ilość wymaganego XP do wbijania lvli nawet o połowę. Bardzo zajebbista sprawa. Na pewno to zmniejszy ilości levelowanych kont botami i będą one tańsze bo jednak jest różnica levelować konto założmy 30 dni a 15 dni :v

Opublikowano

I przy okazji zwiększy ilość tak zwanych noobów z 30 lvl'ami bo jeśli o połowę, to posiadający 30 będą grali tak jak na dawnym 15  :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ja wiem... Szczerze wolał bym żeby zmniejszyli ceny championów o połowę niż te levelowanie.  

mogli pomyśleć i zrobić 2 rzeczy na raz, ale to Riot co po nich można oczekiwać. Od dawna ciężko jest zdobyć wszystkich champów, chyba że ktoś nie ma co z kasą robić albo gra b. długo.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

I przy okazji zwiększy ilość tak zwanych noobów z 30 lvl'ami bo jeśli o połowę, to posiadający 30 będą grali tak jak na dawnym 15  :D

To bez znaczenia . Mając lvl30 i tak jesteś zerem .

Umiejętności i pojęcie o grze zdobywa się w grach rankingowych .

Opublikowano

Ja wiem... Szczerze wolał bym żeby zmniejszyli ceny championów o połowę niż te levelowanie.  

mogli pomyśleć i zrobić 2 rzeczy na raz, ale to Riot co po nich można oczekiwać. Od dawna ciężko jest zdobyć wszystkich champów, chyba że ktoś nie ma co z kasą robić albo gra b. długo.

Ja gram już ponad 2 i pół lat i jeszcze mi brakuje gdzieś z 30 championów, a mało to ja nie gram :D 

Opublikowano

Mogliby dac wszystkie postacie za free kazdy by byl szczescliwy 8)

Fajna zmiana szybciej smurfy mozna robic zeby sobie z brazami pograc bo takto nie mialem jak, grajac 2-3 gry dziennie strasznie dlugo schodzilo

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...