Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BalangaCraft

Azor1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda ktos ip do kopiowania kur wa ?

a co to za przeproszeniem "ku rwa" jest problem napisać sobie ręcznie?

A dlaczego nie dałeś screenów z serwera? Skąd mam wiedzieć czy warto wejść i tracić czas??

5 minut Cię nie zbawi ;]

Opublikowano

A dlaczego nie dałeś screenów z serwera? Skąd mam wiedzieć czy warto wejść i tracić czas??

sa screny w tle 

Opublikowano

Serwer jest niedopracowany tzn. niektóre komendy nie są zablokowane, na spawnie można zginąć, nie ma dostępu do /warp(zobaczenia teleportacji, niektórzy są zbyt leniwi żeby chodzić na spawn).

Podoba mi się jednak entuzjazm jednego z moderatorów(alfa).

Opublikowano

sa screny w tle 

To chyba żart. Przecież tam nic nie widać.

images.jpg

Opublikowano

Trochę słabo, bo nie ma jakiś opisów i czegoś co zachęci do zagrania, ale i tak trochę lepsza reklama od niektórych gdzie pisze IP, Administracja i zapraszamy.

Jako iż zaczynałem granie w Minecraft na serwerach FB+SV, to sobie zagram ;)

EDIT: Czemu serwer nie działa? Jestem na 1.7.10

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Jak wam się nie podoba to idźcie na te serwery tzw. Networki :), serwer dopiero wystartował. Właściciel jest otwarty na propozycję i nawet jest napisane w grze, że jeśli gracz widzi jakiś bug bądź coś czego Admin zapomniał dodać proszę napisać do Właściciela. Zastanawia mnie jak wasze serwery by wyglądały dopiero po starcie :)

Pozdrawiam,

SuccubusSlayer

Opublikowano

Ok, IP działa, ;) 

Już widać miłą atmosferę bo zostałem naprawdę mile przywitany.

A mam takie pytanie. 

Jeśli chciałby ktoś np. w przyszłości składać na jakąś rangę podanie, to jak/gdzie?

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Ok, IP działa, ;)

Już widać miłą atmosferę bo zostałem naprawdę mile przywitany.

A mam takie pytanie. 

Jeśli chciałby ktoś np. w przyszłości składać na jakąś rangę podanie, to jak/gdzie?

Już jest dość wystarczająco rozdanych rang z tego co widziałem to 2 chat-modów,2 pomocników i właściciel. Według mnie to już powinno starczyć na pozostałe 15 osób. Jedyny problem jaki widzę jest exp, Właściciel zwiększył do 25 %, ale nadal to nie dużo. Expi się ciężko. Powinno być do 50 %

Opublikowano

Szansa na expa zwiekszona do 45% :)

Wyleci jeden z pomocnikow z powodu bardzo slabej aktywnosci wiec zrobi sie miejsce @Woxer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...