Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonzaii

klosowskipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sloty: 100

PVP: Tak

Biała lista: Nie

Moby: Tak

Premium: Niewymagane

IP: s4.bonzaii.eu

Ilość modyfikacji: 77

Na naszym serwerze jest miła administracja jest to nasza pierwsza edycja i zamierzamy robić ich więcej

w planach jest również własna strona internetowa jak i TS3 mamy nadzieje że spodoba wam się serwer i zagracie na nim :) Regulamin serwera jest na spawnie jak i wszystkie informacje o graczy działkach itp

Link do paczki: https://mega.nz/#!7MlESDYZ!vh8ti_QS5PkFCETamuqSSkxp0vAswBJvcd8CbwIyhSc

Jak zainstalować paczkę jest wszystko opisane w pliku Instalacja w paczce serwera :)

HeadAdmin: Klosowskipl

Admin: Hiszpan392

Admin: MrMati

Loty na inne planety

Quarry plus

Sklepy

Spawn

Chcesz zobaczyć więcej to zapraszamy ;)

banner-3.png

Opublikowano

Reklama słabo wykonana, szczególnie ten obrazek, a na nim czerwony opis który w pewnych momentach zanika ponieważ, słabe połączenie czerwonego z obrazkiem, oraz za dużo słowa modyfikacje w jednym zdaniu.­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Usterka już została naprawiona można wbijać :) zapraszamy i przepraszamy za to przerwę techniczną ale jak już mówiłem to przez to że jesteśmy nowi :)

banner-3.png

Opublikowano

Przepraszamy ale serwer został wyłączony na czas nieokreślony z nieznanego błędu z konsolą serwera postaramy się jak najszybciej powrócić

Serwer już działa :) przepraszamy za usterkę :)

banner-3.png

Opublikowano

@topic

Wbije i zobacze, malo serwerow z modami tutaj reklamowane i mody w miare dobre sa. Jedynie co mi brakuje w calej paczce to ExtraUtilities.

Edit:

pogralem na serwerze przez pol godziny i wyglada spoko. Fajne mody, kilku nie znam wiec z checia z nimi pogram. Troche oczojebny ten spawn, zbyt duzo cegowek. Fajnie ze sa uzyte IC2 credits do handlu lecz nie znalazlem jeszcze gdzie mozna je zarobic.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Poukładaj te obrazki i zmień czcionkę na i inną.

Takie pytanie czy te wszystkie mody jakie tak masz są optymalizowane pod FPS?

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Kilku graczy mówiło mi by dodać losowe tp i powiększyć działki względem wysokości a więc zrobiłem to działki są od 0-255y i losowe tp zrobię dziś na spawnie :)

banner-3.png

Opublikowano

Wywala jak ktoś nachalnie ładuje mape no przepraszamy ale to nowa mapa no i generuje się ale jak wywali to proszę pisać do mnie na pw włączę natychmiast

banner-3.png

Opublikowano

Wywala jak ktoś nachalnie ładuje mape no przepraszamy ale to nowa mapa no i generuje się ale jak wywali to proszę pisać do mnie na pw włączę natychmiast

powinniscie w nocy ustawic zeby cala mapa sie wygenerowala do granicy.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA

Spawn rozwalony, administracja ma 16 lat, na 2 groczy przypada 2 adminow którzy lataja na GM 

LAGI sa nawet gdy jestem sam na serwerze

Opublikowano

Jak nie polecasz to po co grasz hmm? i po drugie to co że mamy po 16/17 lat tu bardziej chodzi o doświadczenie a nie o wiek moim zdaniem. i latamy na gm po to bo sprawdzamy czy są jakieś błędy... Jak nie wiesz to się lepiej nie udzielaj a że ktoś walił się na konto administratora to już nie moja winna mam zapasową mapę na tako okoliczność i właśnie jest wgrywana. A że masz net z biedronki to sorry ale będziesz mieć lagi bo jakoś inni nie narzekają no może są lagi jak ktoś generuje mapę ale podaj mi serwer z modami na którym nie ma lagów

banner-3.png

Opublikowano

Jest ich mnóstwo dzieciaku i się tak nie denerwuj bo teraz serwer i tak padnie, wasze zachowanie jest żałosne i jak ktoś się wbije na konto admina bez żadnych problemów to znaczy że to nie serwer tylko jakiś syf ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...