Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO - FPSy schodzą do 40

POLDI4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was prośbę nie wiem co się dzieje z moim komputerem od niedawna zakupiłem karte graficzna ASUS radeon r7 250ddr i zasilacz corsair VS 450 zainstalowałem sobie grę CS:GO i było wszystko okey po pewnym czasie FPS zaczęły dziwnie się zachowywać ze 150 schodziły do 40 nazwe to tak dostały bzika chodziłem po forach czytałem i nic mi nie pomagało Proszę o wszelką pomoc będę wdzięczny  ;0

ProcesorAMD Phenom Quad Core 840 , socket AM3 , 3.2GHz,2mb,95W
PlytaASUS M4N68T V2,nForce630a ,ATX
RAMkingston 2gb 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM
GrafikaASUS radeon r7 250ddr 
Zasilacz :corsair VS 450

parametry wyświetlone na zdjęciu sa w trakcie gry cs:go
TxD1db.png

6zMlfg.png

https://www.youtube.com/channel/UCBPdgqUH6GzRbAqhrlO4Lrw

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Opublikowano

Możesz mieć nawet 3 dni to nie ma znaczenia. Czasem jak dotyka np obudowy albo są poplątane to się przepali.. Moze też być od podkręcania karty graf. musiał bym wiedzieć co przez ten ostatni miesiąc robiłeś :D tak jak mówiłem najlepiej do salonu zapłacić 50 zł i znaleść problem.

Opublikowano

To ze owiniete znaczenia nie ma jak kupiłeś przez morele.net to bym sie nawet nie zdziwił xD

Moze tez być tak że poprostu nie wystarczała ci energia z zasilacza do rozruchu wszystkich innych części i poprostu się powoli przepala.

Opublikowano

Raczej ta, spadki FPS to głównie zasługa karty graficznej. A skoro mówisz że fps'y same spadają to albo zasilacz przestał dostarczać odpowiednią ilość energii albo problem leży w samej karcie.

Zauważ na swoich zdjęciach przy cs'ie tam masz ile energii na to idze i masz róznice 12.000 - 12.300 jest to na prawde bardzo mało , no chyba ze miales odpalone samo menu poczekalni

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@KeragosPL

Jak chcesz pomagać, to pomagaj tam, gdzie umiesz pomóc, a nie pierdoły głosisz. Gdyby spalił mu się "kabelek" w zasilaczu to primo by to czuł(spalona izolacja), secondo komputer by się nie uruchamiał wcale.

@POLDI4Fun

Temperatury są OK. Masz bardzo mało RAMu - właśnie to może powodować spadki FPS - nie ma go na tyle, aby mógł przechować całość danych gry i system, więc przy "przeładowaniu" pamięci możesz mieć spadki FPS.

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...