Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja dotycząca Minecrafta 1.9 w 60 sekund.

xSKiF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako iż została wydana nowa wersja minecrafta (1.9) postanowiłem zrobić szybką prezentacje co się w niej zmieniło. Widziałem wiele filmików na temat tej wersji, lecz każdy miał ponad 10min a wiem, że nie każdy ma czas na oglądanie takich długich filmików, więc postanowiłem zrobić to w skróconej wersji... :)

https://youtu.be/sQcj02cstQM

Na tubach dopiero zaczynam, więc przydały by się jakieś opinie, nawet te negatywne (ale uzasadnione, abym wiedział co poprawić) :)

Opublikowano

Szczegółowo i na temat. Plusem wg mnie jest BRAK CRAFTINGU koxów, dzięki czemu nie będzie tak noobskiego pvp. Kolejną fajną sprawą jest, fakt że dodano buty, które tworzą pod nami taflę lodu. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał system pvp z skrzydłami

Opublikowano

Szczegółowo i na temat. Plusem wg mnie jest BRAK CRAFTINGU koxów, dzięki czemu nie będzie tak noobskiego pvp. Kolejną fajną sprawą jest, fakt że dodano buty, które tworzą pod nami taflę lodu. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał system pvp z skrzydłami

Jaki serwer będzie chciał sobie dodać "koxy", to je doda.

#topic

Nie obserwowałem zmian, miałem ważniejsze rzeczy do roboty - krótko, przyjemnie, dobrze jakościowo zrobiony film.

Dostajesz order, nie wiem jeszcze czego, ale za coś na pewno.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...