Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria na elo buddy :D

JAqy19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na przyszłość - stój w linii za adc/ przed adc na lane, odsuwasz się tylko, jak dostaniesz za free, a Twój adc nie może się odegrać.

Opublikowano

jakim rakiem trzeba byc by grac na skryptach, zalosne

tragedia jakis bronze gra na skryptach

Gra ma sprawiać NAM przyjemność, bo takie jest jej założenie, więc jeżeli granie na skryptach sprawia mu przyjemność, niech Sobie gra. 

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Grałem sobie raz ze znajomym ;x... 

koleś miał kilka pierwszych godzin dopiero w LoL-u więc zabić go nie było problemem

potem odpalił coś...

sam mi nawet powiedział na /all że zaraz "się włączy"... i normalnie tak skakał po mapie unikał dosłownie wszystkiego

nawet jak poleciał skill z krzaków a on był centymetr to unik 10/10... tamto to było haxy xD

a jeszcze żę był kalista to nawet go nie dogonisz :D

jednak interesuje mnie jedno... napisałeś że konto kupiłeś za 0,30 $ i że nawet jakbyś dostał bana to "warto było"

tak jak Draven który padł z supportem pod wieża "warto było" jednak co w tym takiego wartego było ?...

moim zdaniem zmarnowałeś głównie swój czas bo grałeś na tym koncie kilka gier

i wszystkie gry oraz pkt. które wbiłeś o ile konto zostanie / zostało zbanowane to je utracisz...

a wydaje mi się że "przyjemności" z takiej gry nie wyciągasz...

no chyba że masz przyjemność z bycia ofiarą która wymaga pomocy... gdyż tak można ocenić twój "hax" ;x

tak jak jeszcze niczym głupim jest używanie tego...

bo ludzie różnie sie wspomagają w tym co robią i niektórym udaje sie uniknąć problemów z tym związanych...

tak samo ty pochwaliłeś się na forum i już znalazłeś geniusza który próbuje cie podpierdolić ;x...

nie mówię o sobie lecz o panu wyżej...

mnie szkoda czasu na podsyłanie do Rito filmików i wyjaśnień ;x...

bo ja mam szczęście i takich zbyt często nie trafiam ^-^

Opublikowano

Grałem sobie raz ze znajomym ;x... 

koleś miał kilka pierwszych godzin dopiero w LoL-u więc zabić go nie było problemem

potem odpalił coś...

sam mi nawet powiedział na /all że zaraz "się włączy"... i normalnie tak skakał po mapie unikał dosłownie wszystkiego

nawet jak poleciał skill z krzaków a on był centymetr to unik 10/10... tamto to było haxy xD

a jeszcze żę był kalista to nawet go nie dogonisz :D

jednak interesuje mnie jedno... napisałeś że konto kupiłeś za 0,30 $ i że nawet jakbyś dostał bana to "warto było"

tak jak Draven który padł z supportem pod wieża "warto było" jednak co w tym takiego wartego było ?...

moim zdaniem zmarnowałeś głównie swój czas bo grałeś na tym koncie kilka gier

i wszystkie gry oraz pkt. które wbiłeś o ile konto zostanie / zostało zbanowane to je utracisz...

a wydaje mi się że "przyjemności" z takiej gry nie wyciągasz...

no chyba że masz przyjemność z bycia ofiarą która wymaga pomocy... gdyż tak można ocenić twój "hax" ;x

tak jak jeszcze niczym głupim jest używanie tego...

bo ludzie różnie sie wspomagają w tym co robią i niektórym udaje sie uniknąć problemów z tym związanych...

tak samo ty pochwaliłeś się na forum i już znalazłeś geniusza który próbuje cie podpierdolić ;x...

nie mówię o sobie lecz o panu wyżej...

mnie szkoda czasu na podsyłanie do Rito filmików i wyjaśnień ;x...

bo ja mam szczęście i takich zbyt często nie trafiam ^-^

Ludzie tacy jak ja i on, którzy używają wspomagaczy robią to głownie dlatego że mają z tego satysfakcję, więc wydanie 2 zł na konto to bardzo mało w porównaniu do satysfakcji jaką daje pokazywanie tym rakom gdzie ich miejsce.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...