Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Triadica.Net

Stunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje taki FishBot ,aby działał na serwerze Triadica.net.

W opcji SZUKAJ też są takie tematy ale nikt nie podał działającego .

Ściągałem kilka razy już FB ale nie działają .

Naprawdę gdybyście mi pomogli byłbym wdzięczny .

Za pomoc Oczywiście + albo - w zależności co wolicie .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Triadicy nie działają hacki !!!! Nawet jakby dzialal jakis FB to bambus3k robił by tak jak na l99 co jakis czas reset serva na pol min

Opublikowano

BOZE! MI NIE CHODZI O HACKI TYLKO WOGULE MI NIE DZIALA TRADICA STRONA ANI GRA!

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Próbowałem już różnych FB , i po prostu albo ja coś źle robie albo nie działają .

Jeśli znajdziecie albo podacie Link do tematu z takim który działa będę naprawdę wdzięczny !.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie działają, osobiście testowałem.

Ściągnij metin2 moda i włącz fb na nocke albo coś... tam wszystko działa, chyba.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Mój sposobik :> instalujesz nowego metka(z 2008) nie wrzucasz zadnych modow ani innych shitow :D wyciagasz ip ch1 z moda kamera i robisz zwykle spol connect changerem :D uruchamiasz przez to spol i fishbot 1.3 dziala ^^ licze na + ^^

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Basia dobrze mowi, na modzie nei dzialaja zadne hacki ani FB ale na metku niepatchowanym 2008 działaja :)

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Hmmm , A teraz Znalazłem pewnego FB , mianowicie AngelBot v.2.6.

No I dobrze .Odpalam FB , pisze mi najpierw Akviere das gewunschte Metin2 Fester !, Klikam OK , póżniej wyskakuje 2x Okienko i pisze

Das Metin2 Fenster wurde gewalth und die dll wird nach drucken von OK geladen. Klikam OK , i póżniej nic się nie pojawia.

Nie rozumiem tego .

@EDIT1

Dobra rozgryzłem to . Działa na PL'U , a na Triadicy nie działa ; / Macie jakiś pomysł żeby zmienić jakoś nazwę w tym FB żeby chodził na Triadicy .

Bo kiedy sie odpala to szuka metin2client.bin a w przypadku tego priva powinno być Triadica.bin , niestety nie umiem edytować plików typu DLL.

Jeśli moglibyście jakoś pomóc jeszcze w tym przypadku byłbym wdzięczny !.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OMG... Już były takie tematy i już były tutki jak zrobić...

Robicie spol pod IP i porty (inne na każde CH - chyba, że chcecie tylko na jednym CH bocić) z Triadicy to zadziałają hacki, boty (FB tylko te co na privach czyli 1.3, babelfish, scar itd., minimalizowane nie).

IP i port jak "wyciągnąć" tez już jest na forum...

Nawet się wam poszukać nie chce xD

PS. Bocenie jest "be" - ale jak tak robią privy, żeby trzeba było łowić ręcznie - beznadzieja. Czy ktokolwiek myśli, że ktoś będzie ręcznie łowił na privie? Jak nawet na PLu nikt ręcznie nie łowi.

Nie żebym miał coś do Triadiycy... Ale jakoś nikt jeszcze nie wymyślił jak dobrze rozwiązać problem z FB (oprócz 4fun gdzie perły/małże u handlary).

//edit

BOZE! MI NIE CHODZI O HACKI TYLKO WOGULE MI NIE DZIALA TRADICA STRONA ANI GRA!

Czytasz o czym temat? O fishbocie na Triadicy - a nie o tym, że tobie nie działa w ogóle -,-

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...