Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta:sa MP

Dział GTa:Sa mp  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. tak

• nie
      20
    • tak
      24
    • 0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glosujmy, ale kurwa o co? o.O napisz po ludzku a nie wsadzisz ankietę taka albo nie i walniesz posta glosujmy 1000000 rzeczy można z tego wywnioskować +_+

Opublikowano

omg..daj najpierw 1 strone haxow :s tak jak ja, yourfear >.>

staralismy sie pol roku~~

nic nie ma latwo

jesli dzial powstanie, bedzie to nei fair wobec tych, ktorzy czekali na dzial Kalonline -.-

zacytuje tu ohnoesa ;s

KURWA SKAD SIE BIORA TAKIE POPIERDOLONE DZIECI...

Opublikowano

Najpierw stworzyłe jeden topic ibez ankiety i napisałem ze sie pomysli a nie ze juz odrazu wy do huja czytac nie umiecie po co mam pisac dwa razy to samo .Moze i za to dostane bana ale trudno

Chce tu zacutowac mojego ulubionego pisarza

HUJ CI W DUPE

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Jeszcze naucz sie pisać :) a tak poza tym nie laska skopiować z pierwszego tematu do tego o co chodzi palce ci zgniją od kilku kliknięć i poświecenia kilkunastu sekund jakże cennego życia? Człowieku... aż tak trudno? poszukaj hacków tak jak PiPr mówi daj je tutaj dział powstanie (chyba) bez tego ani rusz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SAMP v0.2.2 Hacks

ammo hax

health hax

nos hax

fly hax

cash hax - 9999999999 money

jump hax

Stąd

Opublikowano

1.Naucz sie pisać po polsku.

2.Nie wyzywaj sie bo w ten sposób sam siebie ośmieszasz.

3.Zamiast pisać jakieś ankiety napisz pw do admina z prośba o stworzenie działu.

4.Po stworzeniu owego działu umiesc w nim jakies hacki.

5.Gdy dział sie rozkręci i zdobedzie jakichś userów to wtedy dział zostanie.

Mam nadzieje że wszystko dokładnie wyjaśniłem ;)

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

dobra ale ludziska nie klocmy sie, nei obrazajmy bo nie poto jest ten temat......

moj glos: tak

why ? : jest dosyc sporo haxow ;) i wersje multi jest kilka wiec nei bedzie problemu tylko dzieci neo sie zleca bo nowy dzial bedzie =/

pipr: moze i bedzie to nie fair ale wkoncu nie wszystko przychodzi z takim samym trudem... ja osobiscie do dzialu kal online mialem swoj maly wklad tak samo do dzialu cabal online ;) a wkoncu tez chodzi o rozbudowe forum ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@mike

Wiesz ja tez zagłosowałem na tak nie mam nic przeciw ale później będzie ze ten chce być modem to ten a gówno robią w tym dziale wiesz jak to jest albo modem będzie dziecko ktore nic nie wie a SAMP'ie to tylko jeździć umie. Ale to już decyzja wyższych ranga dla mnie może być bo i ja w to gram :)

PS> Jak sie podobają moje nowe avatarki? :D:D:D

Opublikowano
@mike

Wiesz ja tez zagłosowałem na tak nie mam nic przeciw ale później będzie ze ten chce być modem to ten a gówno robią w tym dziale wiesz jak to jest albo modem będzie dziecko ktore nic nie wie a SAMP'ie to tylko jeździć umie. Ale to już decyzja wyższych ranga dla mnie może być bo i ja w to gram :)

PS> Jak sie podobają moje nowe avatarki? :D:D:D

z tym nie ma problemu...

mozna zrobic kandydature na moda dzialu i administracja wybiera oraz userzy ale nie mozna glosowac na siebie ;)

tak czy siak jakbo co jestem chetny gram w ta gre i grac bede :P gram w sumie w to od ponad 2 lat :P

a dzieci neo sie wybije :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
tak czy siak jakbo co jestem chetny gram w ta gre i grac bede tongue.gif gram w sumie w to od ponad 2 lat tongue.gif

Ty już masz Silkroada a ja nie mam ;( xD a idź ty brzydki i niedobry a pfee wstydź sie nie za dożo? Co do kandydatury to na mnie glosuj ;] będę cię za to kochał xD a dzieci neo? Neostrade im sie da :D

Opublikowano

mój głos na NIE

@up

aż tak bardzo zależy ci na tym by być modelatorem ??

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Moderatorem nie ale Modelatorem czemu by nie dobry zawód tylko ciekawi mnie czym modelator sie zajmuje :) no ale dobra +_+ dałeś głos na nie bo w to nie grasz? Równie dobrze można by było nie robić tematu o Silkroad bo ja w to nie gram +_+

@DOWN

Mike ty jak zwykle na straży prawa istny Chuck Noris w wydaniu mpc. Może zrobimy nowy serial "Przygody Mika Norisa" xD? tylko sobie nie myśl ze będziesz kopal z pól obrotu bo to zakazane później warny dostaniesz za używanie przemocy na mpc :) jak coś to pm me nakręcimy opening i pierwszy odcinek :D

Opublikowano

chwila chwila tylko nie zaczynajcie mi sie tutaj klocic!

chodzi oto iz moderator musi byec te cechy:

Znajomosc gry

znajomosc hackow

doswiadczenie w moderowaniu

znajomosc regulaminu

i z tego co pamietam 0% ostrzezen.

chociaz tego wyzej nie jestem pewny

a to jesli bym prowadzil ten dzial to sprawa administracji.... czy mi go dadza jak powstanie to ich sprawa.. ja tylko zglosilem chec...

tak czy inaczej nei ma narazie co pisac swoich kandydatur bo dzialu nie ma -,- jest po polowie

50% / 50%

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mój głos na NIE. Po co komu hacki do takiej gry <_<

po to zeby chetaowac ? otoz w ta gre gra masa ludzi a hackow nie ma 2 czy 3 ale kilkanascie ;)

to ze ty w nia nie grasz nei oznacza ze inni tez nie :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Zagłosowałem na nie. Gdyby było więcej hacków to może i by powstał dział.

@Mefrox

Mi Modelator kojarzy się z delete :P

@Offtop

Mike, a jakie są wymagania na moderatora kosza? I gdzie zgłaszać kandydaturę?

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano

No dobrze. Dacie parę cheatów/hackór i co potem? Nic. Do tej gry jest parę oszustw, ale nie tworzą się regularnie nowe. W innych grach np. w csie są co chwila nowe wh, aimboty itd., a w SAMP masz tego sobeita i inne i nie powstanie wiele więcej. Równie dobrze można listę zrobić i w Inne FPP podczepić.

Na nie.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...