Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to przypomina to co powinno przypominać ? ;x

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;x...

czy to przypomina co kolwiek ? ^-^

pierwszy raz bawiłem się w budowanie pomnika i potrzebowałem niewielkiego obieketu

do mojego zamku ;x podajcie mi pierwsze skojarzenie które naszło wam na zboczone myśli kiedy zobaczyliście ten obrazek...

nie muszą być zboczone ;x... moga być normalne...

TEN OBRAZEK...

co na nim jest ? ;x...

6233614570779651143028.png

Opublikowano

Nie to subforum, a przypomina mi to takiego fallen angel. :) Ciekawy projekt ale widać że jeszcze nie skończony.

Opublikowano

oczywiście że nie jest ukończony ^-^

i w jaki sposób "nie to subforum" przecież Minecraft - Media

Minecraft - bo jest to gra Minecraft ( Wersja 1.9 z użyciem TXT Jongh Smith na wersje około 1.8 coś xD )

Media - bo jest tu obrazek ;x

co prawda Media może znaczyć całkiem sporo ale dla mnie znaczy to obrazki / muzyka / filmiki / wiadomości itp.

więc wydaje mi się że poprawnie umieściłem temat ;x przynajmniej tak zawsze rozumiałem znaczenie słowa media...

a w regulaminie Minecraft - Media nie ma nic napisane o publikowaniu niedokończonych prac ^-^ !...

w przyszłości MOŻE pokarzę cały projekt ;x...

Pod spoilerem znajduje się zawartość całkowicie bez sensu i nie na temat jeśli nie chcesz mieć zniszczonego dzieciństwa 

i brak perspektyw na dalsze życie lepiej nie klikaj tego spoiler ;x... nie no nie jest aż tak źle xD

jest on wzorowany na podstawie bazy z gry Factorio którą z powodu znajomego nazwałem Ikaros 

3142214571321481143028.png

więc na podstawie nazwy postanowiłem wybudować idealny Aniołowy zamek który będzie w kształcie właśnie mojej bazy w Factorio ^-^

dla osób które nie wiedza co to Factorio to jest to Epicka gra komputerowa która na steam pojawiła się dopiero kilka dni temu...

gram w nią od kilku lat już i dalej jest epicka ^-^ ale to już mnie na temat w sumie większość jest nie na temat

ponieważ przez całą noc pracowałem nad czymś

5277514571322461143028.png

i nie tylko nad tym tego nie dokończyłem też xD ale musiałem dobudować sporo w factorio i spałem całe 13 godzin ;x

bo wcześniej nie spałem przez 30 godzin ;x praca praca i praca... chyba dodam to coś to Spoilera...

bo zmierzam do tego że zawsze jak sie obudzę to muszę nieco sie ogarnąć podczas pisania dużej ilosci tekstu xD

tak jakoś z przyzwyczajenia ;x... przeważnie robię to w N++...

Bywalec
Opublikowano

Skrzydła zdecydowanie zbyt małe. Zobacz ich propocję na tym z czego się wzorowałeś, a zobacz u siebie. Chętnie zobaczyłbym skrzydła 3d ;).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Skrzydłą bym zrobił większe ale anioł ma stać nad przepaścią i podtrzymywać wielką górę na której jest 

Anielska wieża obok niego jest piękny wodospad ( za nim ) a przed nim kilka mniejszych po jego lewej stronie ( będąc aniołem )

będzie epicki zamek a przed nim wielki most ^-^ który oczywiśćie tylko stoii przyczepiony do góry całość na wspaniałej ostroskalnej wyspie... 

Opublikowano

nie wiem czym jest megazord więc nie mogę ocenić czy nasze wyobrażenia się pokrywają...

ale może masz rację xD...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niewielki Apdejt ;x...

Obrazek:

4932714587979411143028.png

postanowiłem wszystko przebudować i zrobić to na większa skala ^-^

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2cOcIeM47qg

to filmik prezentujący w przyśpieszeniu jak była budowania niewielka część :x...

niestety będę potrzebował takich dużo więcej xD...

ale mam zamiar ukończyć ten zamek :D !...

Nazwa: Zimowa Wieża ( mimo że nie jest w zimowym biomie ( chodzi o kolor zamku ) )

//Edit:

te skrzydła mogą wygladać dziwnie ale to dlatego że są "zwinięte" dookoła Aniołka...

i nie jest to jeszcze ukończony projekt ^-^

//Edit2:

pomyślałem sobie... a czemu mam gorzej traktować polaków niż "zagranicznych"...

więc dam wam dodatkowe 2 zdjęcia ^-^... aby było sprawiedliwie :D

9697414587986151143028.png

2625814587986151143028.png

Opublikowano

Niewielki Apdejt ;x...

Obrazek:

4932714587979411143028.png

postanowiłem wszystko przebudować i zrobić to na większa skala ^-^

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2cOcIeM47qg

to filmik prezentujący w przyśpieszeniu jak była budowania niewielka część :x...

niestety będę potrzebował takich dużo więcej xD...

ale mam zamiar ukończyć ten zamek :D !...

Nazwa: Zimowa Wieża ( mimo że nie jest w zimowym biomie ( chodzi o kolor zamku ) )

//Edit:

te skrzydła mogą wygladać dziwnie ale to dlatego że są "zwinięte" dookoła Aniołka...

i nie jest to jeszcze ukończony projekt ^-^

//Edit2:

pomyślałem sobie... a czemu mam gorzej traktować polaków niż "zagranicznych"...

więc dam wam dodatkowe 2 zdjęcia ^-^... aby było sprawiedliwie :D

9697414587986151143028.png

2625814587986151143028.png

Wszystko git tylko ja bym popracował trochę nad tworzeniem gór itp bo takie kule wyglądają strasznie nie estetycznie

2115

Opublikowano

Tazer...

ja pracuje... tworzę strony piszę programy...

dodatkowo pomagam rodzicom w lesie na działce ( niedawno kopałem dziurę oraz paliłem stare kartony drewno z remontu oraz choinke xD )

mam też szkołę...

więc na budowanie świata w minecraft mam mało czasu...

pracuję w minecraft ile tylko się da ale moj czas jest ograniczony...

oto najnowsza aktualizacja: ( Anioł skończony )

7061614592460011143028.png

te góry będą dużo lepiej wyglądać :)...

jednak najpierw chcę zbudować jedno potem brać się za inne...

na SS-ie są drzewa... każde drzewo było ręcznie budowane i ma oryginalny wygląd :)...

// Temat do zamknięcia...

nie będę tutaj dodawać więcej SS-ów bo temat Anioła skończony... utworzę nowy temat dla "Zimowa Wieża" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...