Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzywam hearthrangera, z pozytywnym skutkiem, fajnie mi farmi golda na darmowym acc, ostatnio jednak dropnalem zlota legendarke i tutaj moja obawa, czy moge dostac bana za tego bota? jakie jest prawdopodobienstwo, czy mozna sie jakos uchronic przed banem i czy w ogole slyszeliscie kiedys o banie za hearthrangera? ;)

Opublikowano

Witam, uzywam hearthrangera, z pozytywnym skutkiem, fajnie mi farmi golda na darmowym acc, ostatnio jednak dropnalem zlota legendarke i tutaj moja obawa, czy moge dostac bana za tego bota? jakie jest prawdopodobienstwo, czy mozna sie jakos uchronic przed banem i czy w ogole slyszeliscie kiedys o banie za hearthrangera? ;)

Zawsze istnieje takie ryzyko, bany za hearthrangera na pewno kiedyś były. Ale musisz pamiętać, że nie dostaniesz perma tylko bana na 3 miesiące w przypadku, gdy "bociłeś pierwszy raz".

Opublikowano

Zawsze istnieje takie ryzyko, bany za hearthrangera na pewno kiedyś były. Ale musisz pamiętać, że nie dostaniesz perma tylko bana na 3 miesiące w przypadku, gdy "bociłeś pierwszy raz".

Może się mylę, ale teraz dostaje się już instant bana. Kiedyś kiedy boty dopiero wchodziły do hsa, było ostrzeżenie ale teraz już jest instant ban. Tak też mi mówił kiedyś koleś z supportu, chociaż mogę się mylić jak już napisałem.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Na razie można bocić spokojnie, ale nie wiadomo czy za miesiąc każdy kto używał bota nie dostanie bana, a jest to możliwe.

Jeśli nie chcesz złapać bana, nie ważne czy na 3 miesiące, czy perma, po prostu nie boć.

giphy.gif

Opublikowano

Od poczatku od kad wyszly boty uzywalem hearthbuddy pozniej hearthrangera na jednym koncie prawie codziennie i nie ma bana do tej pory :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...