Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Origin] Prezenty od Origina! #1 Need For Speed Most Wanted

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Myślę, że większość ludzi zna na stronie origin zakładkę "Prezent". Polega ona na tym, że ea udostępnia na jakiś czas za darmo w 100% grę.

#Reklama#

W momencie tworzenia pierwszego odcinka jest to NEED FOR SPEED MOST WANTED! BARDZO FAJNA CZĘŚĆ NEED FOR SPEED! A TY MOŻESZ JĄ MIEĆ ZA DARMO!!! WCHODŹ NA STRONĘ ORIGIN.COM I POBIERAJ!

#Reklama#

Ja serdecznie polecam, za ten post NIKT mi nie płaci.

Pobierajcie, POZDROWIONKA ;) komu115

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Przecież każdy o tym wie od jakieś miesiąca albo i wcześniej, temat pewnie też jest gdzieś z darmowymi grami itd

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Zły dział i gra jest od ponad miecha za friko :) Kto ma konto na origin to wie to, nawet sam origin przypomina chyba, że jest dany prezent.

Opublikowano

było na mpc już 100 lat temu :p

szczerz? bardziej ucieszyłaby mnie wersja 2k5 bym nie musiał ściągać niepewnego obrazu w internetu, bo na żadnej platformie typu Steam nie ma tej wspaniałej gry 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No to jest Nowa Wersja :)

PS. Dla graczy MC, nwm kiedy ale wyszedł już 1.9

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

O i MW na kompa to gowno. W ogóle beznadziejna gra, pobralem i moge tylko jeździć a jak przesiadam się w inny samochód to nic nie mogę zrobić. Nwm o co chodzi ale nie chcę się tym zajmować ;P

@ANTYWARN: Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...