Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oplacalnosc mapy ?

kamil-a925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich skaczac z x-2 na x-1 lot od bazy do portu zajmuje okolo 18 sekund plus uzycie skokowki na baze 10 sekund po skoku przez port czyli okolo 2 razy na minute zaokraglajac 100 skokow na godzine , szansa 0.1 % czyli 1 na 1000 , 100 skokowek za kredki na 10 skokow 15.000.000 kredek ile czasu srednio zajmuje wskoczenie 2 godziny 5 czy 8 a potem trzeba ubijac sabotorki a reszcie pozwalac odleciec kamikaze to duzo emp sie zuzyje , potem 10 skrzynek z podwajaczem (mam tez 6 wydobywczych do peta) 20.000 - 30.000 bialki a jakas urka tez wpadnie i jak z biciem kubikow na tej mapie , dziekuje za odpowiedzi to tak wg. mnie 3-4 godziny skakania godzina wybijania protek i zbieranie skrzynek a z tej mapy wywali mnie jak sie wyloguje a nie padne , chyba ze jest jeszcze jakis lepszy sposob , znaczy sie szybszy to prosze na priva.

Niestety tytul sie troche skrocil chodzi o mape ??? czyli cmentarzysko cubikonow  , jezeli ktos wskoczyl prosze o wlasne opinie.

Opublikowano

Szczerze to ciężko mi się połapać o czym mówisz ;D ale zapewne chodzi Ci o mapę ??? na którą można się dostać raz na 1000 skoków ogólnie . Na swoim miejscu nie skakałbym tak na siłę godzinami pod rząd gdyż możesz skoczyć XX razy (996..997.998..999 i tu ktoś Ci sprzed nosa używa skokówki - on wskakuje a ty dalej liczysz, że zaraz wskoczysz a licznik startuje od nowa :/ )

To była jedna kwestia a druga jest taka, że tam nie ma jak się utrzymać gdyż są jakieś uber protki , spowalniają Cie i wgl.. to nie to co kiedyś ;) bez UFE to nie ma co liczyć wg  mnie

Opublikowano

Zbytnio nie zrozumiałem co piszesz bo wszystko jest mega chaotyczne. A jeśli chodzi o to to zależy od szczęścia, możesz tam wlecieć w ciągu 5 min a możesz próbować nawet tydzień i nie wlecisz. Najlepiej to mieć speara i na 2 konfy fs + w dronach full osłon. Cubików nie ma co bić, protów myśle że też nie. Najbardziej opłaca się te nieszczęsne skrzynki z petem zbierać. Wylogować z tej mapy się już nie można [jest blokada - tak jak w wrotach czy inwazji], tak samo nie można już tam wlecieć z członkami grupy. 

Opublikowano

tez zakladalem kiedys temat z mapa '???' i wyszlo jedno '?' wiec chodzi mu o bonusowa :mad:  ja tam po 2 razy dziennie wskakiwalem,ale ciezko sie tam utrzymac samemu :( rekord sokow to po 37 skokach :yay:  ale ogolnie 2h,3h,4h zajmowalo wbicie tam... zalezy od szczescia :lenny:  nie trzeba byc ufe,jest patent zeby nawet 7 osób na jedna bonusówke sie dostalo,wtedy to szybko i latwo idzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...