Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELEX - Informacje | Następca Gothic'a?

bartek3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elex - nowa gra od studia Piranha Bytes, które jest odpowiedzialne za serię Gothic i Risen. Fani Gothic'a czekają na prawdziwy powrót do korzeni. Gra została zapowiedziana na rok 2017. Przedstawię wam wszystkie informacje o grze wraz ze screenami czy gameplay'em.

WYMAGANIA SPRZĘTOWE:

 Procesor: Intel Core i5 taktowany 2.5 GHz lub lepszy albo AMD Phenom II x4 940 taktowany 3.0 GHz

 Pamięć: 6 GB RAM

 Grafika: NVIDIA GeForce GTX 570 lub AMD Radeon HD 5870, 1 GB VRAM

Budowniczy
Opublikowano

Bardzo dobrze opowiadasz i to jest twój największy plus. Co do samej gry to z niecierpliwością czekam na premierę, bo w końcu miałem "czas" dowiedzieć się czegoś na jej temat. ELEX. wygląda bardzo obiecująco, musimy się uzbroić w cierpliwość :)

Opublikowano

Bardzo dobrze opowiadasz i to jest twój największy plus. Co do samej gry to z niecierpliwością czekam na premierę, bo w końcu miałem "czas" dowiedzieć się czegoś na jej temat. ELEX. wygląda bardzo obiecująco, musimy się uzbroić w cierpliwość :)

Dzięki, również czekam na grę z niecierpliwością, ale jestem bardzo ciekaw jak ten "eksperyment" wyjdzie czy będzie hit czy raczej nie udana próba połączenia fantasy i sci-fi. Mam duże nadzieje, że się uda :D

Opublikowano

Fajnie i ciekawie przedstawiona gra.

Gdyby komputer pozwolił to zagrałbym 

Plusik ;)

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...