Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 Smite Wrazenia

basicme2

Smite Na PS4  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ogolne wrazenia

2. 2. Kontrola

• Dobra
      0
    • Jest ok
    • Niektore bindy sa zle dopasowane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8367114570150171034660.jpeg

Jak pierwsze wrazenia z Smite?

Osobiscie mysle ze nie jest zle! Sterowanie jest bardzo proste, tak samo jak cale menu itp.

Bardziej mnie martwi tylko wydawanie komend, jest ono dosc dziwne, znajduje sie ono nad kciukiem chodzenia, wiec ciezko wydawac komendy i jednoczesnie chodzic.

Ogolnie, smooth i naprawde oplaca sie kupic, i pograc, narazie gra jest darmowa wiec pobierac! :)

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Osobiście nie bawiłem się jeszcze tym, ale podobno jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Dla kogoś takiego jak ja, gracza PC, raczej nie będzie łatwe przystosować się do sterowania na PS4. Z tymi komendami to na komputerach jest tak samo. Fakt, inny przycisk, ale też często koliduje klawisz z poruszania z tym od komendy. Idzie się przyzwyczaić. 

Ale ogólnie jest to wielkie wyzwanie i ten projekt będzie dopracowany (tak myślę). Hi-Rez zadba o rozwój tego. Ogólnie fajna inicjatywa i dobry krok ze strony twórców. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...