Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy silnik plemion na rok 2016

skorpi25061

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jaki polecacie silnik plemion... Głównie chodzi o to by miał jak najmniej bugów które można sobie samemu po trochu naprawiać.

Tak przy okazji może ktoś wie czemu w silniku 8.3 od Bartekst221 loguje ciągle na jego konto? chociaż zakładam nowe i wpisuje swoje passy to loguje jako Bartekst221.

Opublikowano

Mogę Ci polecić 2 silniki 7.2.1 i 8.3 oczywiście w obu są bugi. 7.2.1 jest trochę mniej zabugowany ale w 8.3 jest więcej funkcji. No jest jeszcze MyTW ale on nie jest ukończony i zawiera jakieś 1/3 funkcji.

Opublikowano

Tez bardziej moge Ci polecic silnik 8.3 od Bartekst221 bo na obecna chwile jest najlepszy.

Sam bym pograł na jakimś dobrym privie i może ktoś w końcu sie zdecyduje zrobic jakis konkretny serwer ;)

Opublikowano

No dobra, więc pytanie dotyczące silnika 8.3 od Bartka.... Aktualnie staram się coś ugrać na localhost, aczkolwiek jest problem bo jak zakładam nowe konto i chce się na nie zalogować to ciągle loguje się na te jebane konto ''Barteks221'' przez to nawet nie mogę dodać sobie ProBot'a bo nie mogę wioski stworzyć by przydzielić na te konto ProBota. Próbowałem wyjebać te konto z bazy danych, lecz jak to zrobię i chce się zalogować na swoje konto to wsykakuje napis ''ERROR!'' na białym tle.

Opublikowano

Chcesz postawić serwer w sieci lokalnej dla znajomych, czy udostępniać to publicznie? Jeśli to drugie to odradzam zabawy, bo napotkasz po drodze masę problemów by zapewnić graczom stabilną rozgrywkę.

Pliki bartka są ponoć bardzo niedopracowane. Osobiście z nich nie korzystałem, ale krąży o nich zła opinia. Pobierz jakiś od sir rolanda ew. paladini czy coś w tym stylu.

Opublikowano

I tak zrobiłem, po dwóch dniach zabawy z tymi ostatnimi plikami Bartka to mnie kurwica wzieła. Od Sir Rolanda wszystko pięknie działa. Nie wiem po co ten Bartek się za to zabierał, najebał sporo ulepszeń przy tym dodając od zajebania bugów. w dupie z taką zabawą, klient jest do wyjebania.  Ściągasz silnik od bartka, odpalasz localhost i z miejsca się wszystko pierdoli.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...