Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowany ekwipunek a rynek

CzosnekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 26 lutego zmieniłem konto steam, wraz z Steam guardem, automatycznie dostałem blokadę na rynek (to normalne), dzisiaj tj. 03.03 zalogowałem się na stronie do obstawiania skinów, czy będę musiał czekać kolejny tydzień żeby odblokowali mi ekwipunek? Bo kolega czeka już z przepustką do operacji, a mam zablokowany ekwipunek. Czy wraz z odblokowaniem rynku odblokują mi ekwipunek? Są jakieś sposoby by mógłby mi przekazać tą przepustkę gdyby nie odblokowali do jutra?
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
Za odpowiedz poleci +, jak ktoś mi bardziej pomoże dostanie rep+ ;)

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Z tego co pamiętam to :

Nowe konto steam [ blokada na rynek . po 1 zakupie blokada na rynek jeszcze 30 dni . wymiany normalnie ] aktywacja tokena [ blokada na 7 dni ] później możesz normalnie już na różne stronki wbijać

[mogę się mylić ]

Opublikowano

Konto już miałem, jedynie wymieniłem steam guarda w obawie przed VACEM na pierwszym koncie, (nie cheatuje, tylko miałem już ostrzeżenia, za afk itp.), Blokade 30 dni już miałem ,teraz została ta blokada po zmianie Guarda i po zmianie urządzenia/przeglądarki na której się zalogowałem.

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Konto już miałem, jedynie wymieniłem steam guarda w obawie przed VACEM na pierwszym koncie, (nie cheatuje, tylko miałem już ostrzeżenia, za afk itp.), Blokade 30 dni już miałem ,teraz została ta blokada po zmianie Guarda i po zmianie urządzenia/przeglądarki na której się zalogowałem.

No to wszystko już wiesz . blokady nie da się obejść [na wymiany ] . wcześniej przed wprowadzeniem tokena dało się teraz już nie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...