Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany laptop do gier z allegro

BigBad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ubiegłym tygodniu pisałem o propozycje używanego laptopa do gierek. Padło na lenovo z510 z olx ale niestety ogłoszenie znikło + preferuję aukcje na allegro, bo na olx jest ryzykowanie kupować przez przelew (najlepiej odebrać osobiście, a w mojej okolicy nie ma nic ciekawego). Stąd mój nowy temat, znalazłem niemal taki sam na allegro: http://allegro.pl/laptop-lenovo-z510-i5-4200m-8gb-1tb-gt740m-15-6-i6029515608.html różni się dyskiem, bo poprzedni z olx miał 128GB SSD ale już to przeboleję (musiał bym i tak kupić dodatkowy dysk, bo 128gb to mało). I tu nasuwa się pytanie: czy ten laptop z allegro jest warty swej ceny? Czy może jest coś lepszego (na allegro)? Kolejnym plusem tego laptopa z allegro jest gwarancja na rok (nowy laptop, pewnie outlet). Laptop oczywiście do gier (wiem wiem, z najnowszymi tytułami będzie ciężko ale za tą cenę cudów nie powinno się oczekiwać).

P.S. Możliwe, że jeszcze dziś pojadę do sklepu z używanymi laptopami i tam zobaczę co mają ciekawego. Jak bym miał jakieś wątpliwości to napiszę w komentarzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...