Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lui core

Galnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od niedawna zacząłem grać na prywatnym serwerze MoPa no i jak zawsze muszę mieć mnóstwo addonow, wgrałem sobie także addon LUI CORE pobrany z addon curse pod 5.4.8 (wersja priwa mopa).

No i wszytko wygląda ładnie itd tylko po wbiciu max lvla Lui zaczyna wariować.... Jak? A tak że np nie pokazuje mi okienka targetu tylko jak zaznaczę jakiś target  pojawia się okienko standardowe Blizzard, oczywiście wyłączałem ui blizzarda no i nic to nie dało wtedy wgl nie miałem targetu pokazanego.. Ale gdy tylko pogrzebie w opcjach LUI CORE>unitframes>target> i np tam zmienię skale czy obojętnie co, target nagle się pojawi (ten z lui core ) i śmiga. Nie chce mi się przestawiać tych opcji co chwile jak robię rlg czy cos, da się to jakoś zrobić żeby nie crashowalo? Jeszcze dodam że jak loguję się na czacie wyskakują jakieś errory:

"[C]: in function `SetFormattedText'

LUI\unitframes\layout\layout.lua:1964: in function <LUI\unitframes\layout\layout.lua:1951>
(tail call): ?

LUI\unitframes\core\events.lua:69: in function <LUI\unitframes\core\events.lua:62>" 

Też dopiero pojawił się ten error po wbiciu max lvla, wcześniej wszystko było ok.

Ktoś się zna na tym? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak naprawdę gotowe UI na starsze wersje gry niż globalna mają wiele bugów. Jedyną opcją, której możesz spróbować to ściągać inne wersje dostępne na ten patch, albo ściągnąć coś troche starszego i ustawić żeby ładowało Ci addony pod starsze patche.

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Miałem wersję jakąś starszą, potem pobrałem tą najnowszą pod 5.4.8 i nic to nie dało. Ja myślę że nic z tym nie zrobię z każdym dniem jakieś nowe komplikacje z tym addonem.. Najlepiej chyba będzie go wywalić a szkoda bo dawał fajny interface... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...