Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilverMu l exp 500 l drop 50 % l 18.03.2016r.

silvermu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 18.03.2016 O 18 !

s8ptiwv2pih4.jpg

ZAPRASZAMY NA SERWER SILVERMU

KILKA SŁÓW O SERWERZE . SERWER POWSTAJE NA BARDZO DOBREJ MASZYNIE O SZYBKIM ŁĄCZU CO GWARANTUJE PŁYNNOŚĆ GRY BEZ LAGÓW I INNYCH UTRUDNIEŃ . POSIADAMY BARDZO DOBRE ZABEZPIECZENIA SERWERA . GWARANTUJEMY , ŻE SERWER JEST NA DŁUGIE LATA I STALE BĘDZIEMY CHCIELI GO ROZWIJAĆ . GWARANTUJEMY RÓWNIEŻ JEGO ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE POD KAŻDYM WZGLĘDEM . PRACUJE NAD NIM GRUPKA DOŚWIADCZONYCH OSÓB KTÓRZY MAJĄ JEDEN CEL SERWER MARZEŃ

7te9yzsgovuf.jpg

STRONA GŁÓWNA : http://silvermu.pl 

FORUM SERWERA : http://silvermu.jun.pl

WERSJA PLIKÓW : SEASON 6 EP 3

IP ORAZ PORT : MAIN.EXE

AKTUALNIE STRONA ORAZ FORUM JEST NIECZYNNE WCIĄŻ TRWAJĄ PRACĘ NAD TYMI DWOMA TEMATAMI 

yggsrt0m7sdm.jpg

EXP : 500x

DROP : 50x

KASOWANIE STATÓW : TAK , 500 PKTÓW * RES

HP MOBÓW : 100%

GRAND RESET : TAK , 100 RES , NAGRODA 1200 CRD 

MAX RESET : 110

MAX LEVEL : 400

BB : NIE

ZEN PARTY BUG : NIE

GUILD : 150 LEVEL

MG : 250 LEVEL

DL : 270 LEVEL

MAX LEVEL ITEMU : +15 +28

KASOWANIE POSTACI : DO 300 LEVELA

WEBSHOP : TAK

PUNKTY GOBLIN : TAK

VIP : TAK

51a0qc75k50u.jpg

+10 : 80 %

+11: 65 %

+12 : 55 %

+13: 45 %

+14 : 35 %

+15 : 25%

W WEEKENDY % PRALKI ZWIĘKSZONY O 10 % !

qh8d21e297qt.jpg

DW : 5 / 6

DK : 5 / 6

ELF : 5 /6

SUM : 5 /6

MG : 7

DL : 7

RF : 7

8dtoxm7k6z55.jpg

DK BK : SCALE +5 +4 + L LEATHER +5 +4 +L DRAGON +5 +4 +L PLATE +5 +4 +L SWORDY AXE +5 +4 +L + SKILL

DW SM : LEGENDARY +5 +4 +L PAD +5 +4 + L BONE +5 +4 +L STAFY +5 +4 +L

ELF : GUARDIAN +5 +4 +L SILK +5 +4 +L IRIS +5 +4 +L KUSZE I ŁUKI + 5 +4 +L + SKILL

MG : ITEMY DLA DW I STROM CROW + 5 +4 +L I RUNE BLADE +5 +4 + L + SKILL

SUM : ANCIENT +5 +4 +L MISTERY +5 +4 +L RED WING +5 +4 +L VIOLENT STAFF +5 +4 +L SKULL STAFF +5 +4 +L

erzjw7qog5m7.jpg

NA KAŻDEJ MAPIE PO 10 MOBÓW + ARENA WSZYSTKIE KLATKI I POZA ARENĄ 

83494uitr2z3.jpg

BLOOD CASTLE

DEVIL SQUARE

CHAOS CASTLE

ILLUSION TEMPLE

CASTLE SIEGE

CASTLE DEEP EVENT

CRYWOLF

NIGHTMARE

MOSS MERCHANT

RAKLION EVENT

BOSS ATTACK

HAPPY HOUR EVENT

GM EVENT

KONKURSY 

TURNIEJE

w4pt2rb5583d.jpg

GOLDEN GOBLIN : CO 2 GODZINY

GOLDEN DRAGON : CO 3 GODZINY 

GOLDEN TANTALOS : CO 2 GODZINY

GOLDEN LIZARD : 1,5 GODZINY

BOX +1 : ODPOWIEDNIKI + NASZYJNIKI I RINGI 

BOX +2 : ODPOWIEDNIKI + RINGI I NASZYJNIKI 

BOX +3 : ODPOWIEDNIKI 

BOX +4 : ODPOWIEDNIKI 

BOX +5 : ODPOWIEDNIKI 

vtb4y1bpo7uv.jpg

SOUL : 70 %

SOUL + LUCK : 80 %

BLESS : 99 %

LIFE : 70 %

HARMONY : 100 %

p0b5y0s670gm.jpg

ADMINISTRATOR : SILVER

GAMEMASTER : MATEO

GAMEMASTER 2 ( SZUKANY PV )

MODERATOR : ( SZUKANY PV )

GRAFIK : ( SZUKANY PV )

WSZYSTKIE INFORMACJE BĘDĄ NA BIEŻĄCO AKTUALIZOWANE . WIĘCEJ INFORMACJI NA PV MPC :)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skasuj spoty na arenie i dodaj więcej na normalnych mapach. Arena psuję grę...

Opublikowano

SPOTY NA KAŻDEJ MAPIE PO 10 MOBÓW + ARENA WSZYSTKIE KLATKI I POZA ARENĄ ?

Mozna jasniej? Na kazdej z map jeden spot a w nim 10 mobków, czy kilka spotów po 10? Bo jak tylko jedna kupka potworków to wybacz  ^^

Arena moze byc, czemu nie? :P Nie psuje gry moim skromnym zdaniem. Mooby poza areną zostawic zwykle, a te w klatkach podkręcic hamsko!

Tak samo moby w aida/ kanturu itp podkręcac delikatnie, co by nuby na 1 resie czy tam na 3 na nich nie expiły. 

O ile jest mozliwosc, wprowadzic na mapach wejście od określonego resa.

Opublikowano

strona nie działa 

STRONA GŁÓWNA : http://silvermu.pl 

AKTUALNIE STRONA ORAZ FORUM JEST NIECZYNNE WCIĄŻ TRWAJĄ PRACĘ NAD TYMI DWOMA TEMATAMI 

Opublikowano

malibu24 a co w tym takiego że widać staty? coraz wiecej serwerow ma "podrasowane" stronki z wieksza mozliwoscia obsługi, tak samo jak widoczne itemy publicznie odrazu widać czy ktoś jest dzieckiem donatorem i czy serwer jest wiarygodny i niema nic do ukrycia.

Opublikowano

hi Debiutant. nic w tym zlego oczywiscie ,ze widac staty. wybor nalezy do Ciebie. otworz serwer z tymi lub takimi samymi opcjami tzn> exp drop itd ale staty na jednym widoczne na drugim nie i roznice zobaczysz w ppl online. wazne sa oczywiscie itemy ringi itd ale staty sa najwazniejsze. jest serwer s6 ktory ma ukryte staty, poprostu sa tam kreseczki i to wszystko. widac resy GRsy ale statow nie. nie wiem ile z tym jest roboty ale sorry , gram w mu juz troche , i staty sa najwazniejsze. jak kazdy bedzie mial max staty to ok nie widze wtedy powodu na jakiekolwiek ukrywanie, wtedy bylo by to poprostu smieszne. mozna tez ukrywac info o postaci wtedy nie widac itemow ale to jest za pewna oplata crds. nie wiem czy to jest dostepne na s6 nie pamietam ale na s8 jest na pewno. a tak miedzy nami graczami, "donatka" na serwie kazdy z nas odrazu rozpozna ;P a ja i tak go ubije bo wiem jak ;)*. ale sory w zyciu nie powiem mu jak mam staty rozdane! w gildii powiem i owszem ale gosc musi byc dobrym graczem tzn mam tu na mysli nie , ze ma kupe resow ale ze jest uczciwy odpowiedzialny wie co to honor i ojczyzna upss tzn gildia ;) i ma respekt podczas gry. ehh zazwyczaj sie tak nie rozpisuje ale Debiutant mnie sprowokowal ;P ^^.

pozdro dla wszystkich maniakow MU :)

ps. nie wiem czy bede tu gral bo wchodzi sX s11 Na pewno serwer z takimi ustawieniami jest poszukiwany przez graczy wiec mysle .ze i tak duzo ludzi bedzie tu gralo. jeszcze raz pozdro dla wszystkich maniakow ;P.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha debiutant "" jesli chodzi o mnie to mam duże doświadczenie z Mu, początki jeszcze jak wchodził serwer Mu Prohibition i inne a to dużo lat temu było.

Konto świeże... 

Opublikowano

swoim >haha< na poczatku postu okresliles sie. winszuje, duzego doswiadczenia z mu i wielu lat gry. a moze zapomniales swojego nicku na tym forum? no wiem skleroza nie boli Debiutant, nie pisalem o tobie tylko do ciebie. jak nie kminisz roznicy to jestem w stanie to zrozumiec. jestem afk dla ciebie i tobie podobnych.

wow zwracam honor szefu88 , pomylilem twoj nick z opisem members. sorki to juz moj wiek i slaby wzrok. a wszystko przez setki godzin przy kompie i to na grze w mu ^^. pozdro :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer startuje 18 marca tak? A jak tam po testach sporo rzeczy naprawione?

Nieaktualne doczytałem na www serwa ze start jednak w pt o 18 godz.

Opublikowano

staty powinny byc ukryte gdyz potwierdzam ze kazdy gra inaczej i sa boty co pchaja staty byle jak na na www duzo moga sie nauczyc .Tak samo jak na innych serwerach pvp widoczne staty haha smiech na sali czlowiek gra i sie uczy jak rozdawac staty a nie jest nauczycielem dla innych ktorzy lubia spisywac ..........

Opublikowano

nie ja ze stronki mam clijenta i tyle wchodzisz przez maina 

mam pytanie do silvermu czy to co teraz jest na testach w sklepach tzn skille itd bd tez jak server ruszy ?

Opublikowano

nie ja ze stronki mam clijenta i tyle wchodzisz przez maina 

mam pytanie do silvermu czy to co teraz jest na testach w sklepach tzn skille itd bd tez jak server ruszy ?

Zostanie to trochę zmodyfikowane 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...