Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Grał ktoś może tą nową profesją? Nawet jeżeli nie to co o niej sądzicie? Warto nią grać? Zastanawiam się właśnie nad Summonerem oraz Warlockiem i mam dylemat. 

maybenow.png

Opublikowano

Summoner jest postacią easy i dość nudną... ciągły spam 3 skilami 0 combo. Warlock jest dość op nawet po nerfie, jak dobrze ogrniesz combo to zjedziesz goscią w 12 sekund a on ciebie nawet nie dotknie. Jak dla mnie Warlock jest o wiele ciekawszy w pvp jak i pve ale Sumek jest o wiele łatwiejszy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pvp między Summonerem a Warlockiem, kto ma większe szanse na wygraną?

maybenow.png

Opublikowano

to zależy od umiejętności gracza. Jak by walczył normalny sumek z normalnym warlockiem to go rozłoży, summonerem nie trzeba umieć grać wiem sam po sobie bo zrobiłem sobie sumka  2 dni temu wbiłem 21 lvl z tego dobiłem 5lvl na pvp w 2 dni ranga gold a staty to 101 wygranych i 23 przegrane , przegrywasz tylko jak trafisz na ogarnieta klase. Jak ktoś ogarnia daną klase to sumek nie jest dla niego żadną przeszkodą, nawet ogarniety. Zatem polecam Warlocka bo jak go ogarniesz to na prawde możesz zjechać nawet ogarnietego gościa na combo jak dobrze sobie ułożysz skille, zresztą zerknij na YT jak pvp ogarnietego sumka trwa po 30s a ogarnietego Warlock po 9s. Polecam obejrzeć Jeysung TV czy coś takiego na YT.

Opublikowano

Oglądam Jaesung TV i właśnie przez niego zacząłem grać destro. No nic, zrobię tego Warlocka i mam nadzieję, że klasa mi się spodoba. :)

maybenow.png

Opublikowano

Destro też jest ok, zresztą jak cała reszta pomijając sumka ^^ jak nauczysz sie dobrze grać daną klasą to dopiero wtedy poczujesz sens tej gry :D

Opublikowano

to zależy od umiejętności gracza. Jak by walczył normalny sumek z normalnym warlockiem to go rozłoży, summonerem nie trzeba umieć grać wiem sam po sobie bo zrobiłem sobie sumka  2 dni temu wbiłem 21 lvl z tego dobiłem 5lvl na pvp w 2 dni ranga gold a staty to 101 wygranych i 23 przegrane , przegrywasz tylko jak trafisz na ogarnieta klase. Jak ktoś ogarnia daną klase to sumek nie jest dla niego żadną przeszkodą, nawet ogarniety. Zatem polecam Warlocka bo jak go ogarniesz to na prawde możesz zjechać nawet ogarnietego gościa na combo jak dobrze sobie ułożysz skille, zresztą zerknij na YT jak pvp ogarnietego sumka trwa po 30s a ogarnietego Warlock po 9s. Polecam obejrzeć Jeysung TV czy coś takiego na YT.

Masz +78 wygranych i gold? Ty to chyba jednak gramy w inne gry :P

Co do Warlocka, połowa serwera zaraz będzie nim biegać, fakt faktem klasa wygląda ładnie, ale mi byłoby szkoda HM5 etc. tylko po to, żeby nim zagrać, kwestia gustu

Opublikowano

Warlock co na pewno to najlepszy w pve, w pve nie ma sobie równych ;)

Jak ogarniesz go dobrze, czyli jakieś 2-3 miesiące :D To kosa też do pvp :D

Chociaż Destroyer i tak pojedzie Warlocka :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...