Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb najchętniej zobaczylibyście na serwerze Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mam plan zrobić drugi już serwer ale tym razem zapytam się was - graczy. Jaki tryb (np. SkyBlock) zobaczylibyście najchętniej na serwerze i dlaczego, co was przyciąga do wybranego trybu?

Piszcie!

http://strawpoll.me/6967068

Opublikowano

Mogę ci pomóc ?

akurat umiem pisać pluginy :)

Aktualnie nie potrzebuję pomocy. Zadałem tylko pytanie co do trybu serwera :)

Opublikowano

Skyblock na 1.9 ale z rozbudowanymi questami, trudne wyspy

Właśnie mi też bardzo podobała się gra na serwerach skyblock za starych czasów :)

Opublikowano

Dobry CaveBlock z zadaniami od VILLAGEROW.

Ranking najlepszej kopalni, urozmaicenia w postaci eventow, mapy parkour i dobrze zbilansowany sklep

Opublikowano

Co powiecie na rozbudowanego SkyBlocka z questami które trzeba oddawać do 'botów'?

Aby wykonać następnego questa potrzeba oddać tego poprzedniego. Do tego zostanie dodany ranking oraz regularne dodawanie nowych questów.

Opublikowano

Co powiecie na rozbudowanego SkyBlocka z questami które trzeba oddawać do 'botów'?

Aby wykonać następnego questa potrzeba oddać tego poprzedniego. Do tego zostanie dodany ranking oraz regularne dodawanie nowych questów.

To byłby dobry pomysł, tryb SkyBlock z rozbudowanym systemem misji, a za każde losowe zrobienie misji z możliwością wybrania poziomu trudnego/łatwego lub średniego, otrzymywałoby się poziom większy lub mniejszy - gracz wybierałbym sobie poziom misji do zrobienia. Jeżeli takie coś stworzycie, to naprawdę mógł by taki system wyjść całkiem okej. 

Opublikowano

To byłby dobry pomysł, tryb SkyBlock z rozbudowanym systemem misji, a za każde losowe zrobienie misji z możliwością wybrania poziomu trudnego/łatwego lub średniego, otrzymywałoby się poziom większy lub mniejszy - gracz wybierałbym sobie poziom misji do zrobienia. Jeżeli takie coś stworzycie, to naprawdę mógł by taki system wyjść całkiem okej. 

Od wczoraj jesteśmy w trakcie tworzenia mapy. Aktualny postęp oceniam na jakieś 45-50% mapy na której jest spawn.

Oczywiście na screenshocie objęty jest tylko kawałek mapy :)

KzLLItC.png

Opublikowano

War jeśli wiesz co to  :) Kiedyś na serwerze Minecrafci.pl (nwm jak teraz) działał taki tryb. Walczyły dwie drużyny czerwoni-niebiescy pomarańczowi-zieloni

Wszyscy budowali swoje umocnienia i bazy z materiałów dostępnych na początku po śmierci oraz rozwalali te przeciwnika. Obie drużyny miały zdobyć klocek wełny ekipy przeciwnika. Grałem w to non-stop aż nie upadło - czemu? Nie mam pojęcia  :(

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

War jeśli wiesz co to  :) Kiedyś na serwerze Minecrafci.pl (nwm jak teraz) działał taki tryb. Walczyły dwie drużyny czerwoni-niebiescy pomarańczowi-zieloni

Wszyscy budowali swoje umocnienia i bazy z materiałów dostępnych na początku po śmierci oraz rozwalali te przeciwnika. Obie drużyny miały zdobyć klocek wełny ekipy przeciwnika. Grałem w to non-stop aż nie upadło - czemu? Nie mam pojęcia  :(

Mam pomysł na serwer SkyBlock wprowadzić minigry więc kto wie ;)

Opublikowano

Wiadomo oczywiście, że skyblock. Ja osobiście nie raz przejechałem się na sv + gildie czy easyhc... Do tego trzeba dużo pracy, dobrej reklamy, a na tego typu serwerach mało kto chce grać, jeśli jest kilka - max. kilkanaście osób. Dlatego ja polecam SkyBlock. Oczywiście pracy do tego również potrzeba, ale to właśnie najbardziej przyciąga graczy. Np. na spawnie warto zadbać o takie elementy jak: Arena PVP, czy Parkour. Najlepiej mieć swój sklep sms, w którym możesz sprzedawać rangi/itemy. I jeszcze jedna, bardzo ważna rzecz - Eventy. To też ważny składnik do dobrego serwera skyblock, aby rozgrywka nie była taka nudna  :)

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Wiadomo oczywiście, że skyblock. Ja osobiście nie raz przejechałem się na sv + gildie czy easyhc... Do tego trzeba dużo pracy, dobrej reklamy, a na tego typu serwerach mało kto chce grać, jeśli jest kilka - max. kilkanaście osób. Dlatego ja polecam SkyBlock. Oczywiście pracy do tego również potrzeba, ale to właśnie najbardziej przyciąga graczy. Np. na spawnie warto zadbać o takie elementy jak: Arena PVP, czy Parkour. Najlepiej mieć swój sklep sms, w którym możesz sprzedawać rangi/itemy. I jeszcze jedna, bardzo ważna rzecz - Eventy. To też ważny składnik do dobrego serwera skyblock, aby rozgrywka nie była taka nudna  :)

Ja mam w planie zrobić kilka MiniGier takich jak np. TNT Run, wspomnianą przez Ciebie arenę PvP oraz parkour. Pomysłów nam nie brakuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...