Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak bot teraz dziala?? Zalezy mi na farmieniu golda, a czy on przegra 50 meczy i wygra te 30 (te 100g dziennie) to mi rybka.

Opublikowano

Hearthranger, Hearthbuddy, Smarbot działają normalnie. Spokojnie wyfarmisz na nich 100g dziennie.

Opublikowano

Darmowe sa?

Hearthbuddy jest płatny, w hearthranger masz jakiś tam czas za free, ale są sposoby aby korzystać z nich za darmo.

giphy.gif

Opublikowano

Mam 2 problemy z buddy. Jak sie odpali juz, wszystko ok i wyszukuje gracza to strasznie scina i bot sie stopuje (nie wylacza tylko stopuje), jakos da sie temu zaradzic?
Oraz jaki deck polecacie pod niego na "farme"??

Opublikowano

Mam 2 problemy z buddy. Jak sie odpali juz, wszystko ok i wyszukuje gracza to strasznie scina i bot sie stopuje (nie wylacza tylko stopuje), jakos da sie temu zaradzic?

Oraz jaki deck polecacie pod niego na "farme"??

Jakie masz podzespoly? (ram, procek, karta graficzna)

Co do decku na farme to wszelkiego rodzaju aggro decki, sekret paladyny, zoo etc.

Opublikowano

Procek: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93 GHZ / 4GB Ram / a karte niestety nwm jak sprawdzic, kiedys tego wgl nie mialem ze sie scina a teraz jakos zaczelo...

Opublikowano

Procek: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93 GHZ / 4GB Ram / a karte niestety nwm jak sprawdzic, kiedys tego wgl nie mialem ze sie scina a teraz jakos zaczelo...

To normalne, że Ci przycina przed wyszukaniem gracza z Twoim PC. Mimo, że mam o wiele lepszy komputer od Twojego to też miałem takie problemy, dopiero przerzucenie Hearthstone na SSD coś dało. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...