Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki server teraz polecacie?

TakeTinShe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że bardzo dawno nie grałem w Tibie to lata jej świetności były chyba za czasów 8.0 mniej więcej (przynajmniej dla mnie). Czy jest jakiś server, który nie ma tych wszystkich nowości i nawiązuje do starego klasyka? Chciałbym zagrać na czymś gdzie jest trochę ludzi, ekip i można faktycznie wrócić do dawnych lat :)

Opublikowano

Ten Eloth średni dość. Ludzie przestają tam grać. Za to ta Morta kurcze 800 osób. Dość fajnie. Nie ogarniam tylko tej nowej Tibii i nie bardzo wiem czy się odnajdę. 

@/// Chyba się zdecyduję na tą Mortę. Chciałem wrócić do klasyka, ale kurcze trzeba iść z duchem czasu. Jakieś porady może dla nowego?

Opublikowano

Ja gram na Bellona. Hmm Teraz jest tak zrobione że wiekszosc ludzi expi w grupach. Po 4-5 osob :p. Wiec zawsze mozna znalezc kogos do expa, a za party i rozne profesje dostaje sie dodatkowy exp jak sie razem expi ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...