Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje 1v1

Raflicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mógłby mi ktoś podać stronę na której można się zapisywać do codziennych turniejów 1v1? Pamiętam, że kiedyś się bawiłem w takie coś, ale zapomniałem nazwy tej strony i nie mogę za nic w świecie tego znaleźć :/ 

Opublikowano

IQ krzesła czy tylko udajesz? 

Chodzi mi o strone WWW ROZUMIESZ? Na której mogę się zapisać do turniejów 1v1 które odbywają sie codziennie.

Opublikowano

Polecam Serwis Pentalkill.

Organizują dość czesto turnieje 1 vs 1 Oraz 5 vs 5 :)

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Własnie nie chodzi mi o to, jakieś 2 miesiące temu znalazłem stronę, na której mogłeś grać turnieje za pieniądze albo za free, no i codziennie bodajże o 18 były turnieje 1v1, ile ludzi się zarejestrowało tyle grało. Tylko za cholere nie pamiętam tej strony :/

Opublikowano

To

Własnie nie chodzi mi o to, jakieś 2 miesiące temu znalazłem stronę, na której mogłeś grać turnieje za pieniądze albo za free, no i codziennie bodajże o 18 były turnieje 1v1, ile ludzi się zarejestrowało tyle grało. Tylko za cholere nie pamiętam tej strony :/

właśnie Jest Pentakill.eu Tylko że turnieje odbywały się co Jakis czas.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

To

właśnie Jest Pentakill.eu Tylko że turnieje odbywały się co Jakis czas.

ewentualnie ESL.eu

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

FaceIT

Ingato

ESL

Bodajże 2 na 60% nie działa, dwa pozostałe JAK NAJBARDZIEJ. Polecam najbardzieh FaceIT'a. A przy okazji - Annie.

Opublikowano

No właśnie też nie o to mi chodziło. Tam był wybór, pamiętam że mogłeś albo za free albo za hajs grać. Coś w deseń własnie tego betucan. (Pamiętam, że tamtą strone u jakiegoś streamera przyuważyłem, tylko niestety nie pamiętam u kogo :/ )

Opublikowano

Są to 2 inne postacie. Wiem też, że ta strona nie była jakaś popularna bo w tych turniejach daily brało max 14-16 osób. O ile to pomoże to nie przypisywało się wtedy tam konta z lola do konta na stronie. I pule nagród były w € o ile to też coś pomoże :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...