Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy da się ustawić, by bot używał takich buffów jak healing cycle, bless spell gdy pojawi się giant/party mob? Jakaś aktualizacja ibota była. Może tam jest, jeżeli nie ma w starszej. Może ktoś coś wie?

Widzę, że w nowym ribocie jest taka opcja. Tylko jest problem... nie wiem, czy działa. Narazie żadnego giganta na ekranie, a reszta buffów nie działa. Po prostu np. life control/ holy world mi bot nie zażuca. Czemu ? Są w primary... seconary i dupa.

Na gig też nie używa :D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

U mnie jest wszystko w porządku, mam wybrane skille i ustawione w "Giant/PT" i się normalnie buffuje.

Opublikowano

Kuźwa!!! Czytacie, co ja piszę ?! Czy dam skille do seconary/primary czy jakoś tak, to kur** ich nie używa !!! Tym bardziej jak dam do giant/party też ni ch*ja nie używa. Więc może ktoś coś łaskawie poradzi ?!

Merlin_PL.png

Opublikowano

Przede wszystkim w zakładce inventory zaznacz na liście broń główną, kliknij "Set 1st weap". To samo zrób z 2nd bronią. Teraz będą bufy działały.

Żeby jakieś bufy bot dawał tylko na gigach, to np. blesa dajesz najpierw do secondary, a potem dopiero dodajesz też do Giant/PT.

Mi działa i jeśli wszstko dobrze zrobisz, to ci też powinno

@UP: Holy word akurat zarzuca, ale tylko na siebie. Na innych ludzi (a raczej botów, bo ludzi w rSRO mało :D) nie zarzuci

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nad skillami wpisz nazwy broni, odpowiednio do primary / secondary.

Bron włóż na pierwsze miejsce w inventory.

Powinno pomóc.

Opublikowano

papasmerf... daruj se. Bardzo dziękuję Ci "no ja". Mówicie, że mało ludu expi manualnie ? Napiszcie to na forum rusro... tam jest dział skargi ^^ Zobaczcie se, jak ruski, a nawet polaki kabluja na nicki i na boty. Pozdrawiam. no ja dostaje 5* :)

Merlin_PL.png