Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmiki z darkorbit

LegioniSSta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

zapraszam wszystkich, na mój kanał na youtube, gdzie co czas dodaje nowe filmiki z darkorbit. 

Żadne poradniki, żadne pierdoły - tylko akcje które uda mi się nagrać : ) 

(wyjątkiem jest poradnik dla cepów, jak bić szalone kubiki)

Jednocześnie, prosiłbym o porady, co zmieniać w filmikach aby były one fajniejsze, i przesyłanie muzyki jaka waszym zdaniem pasuje do filmików . 

Gram na PL1 i dotychczas moje filmiki, były głownie z tego serwera - niedługo jednak będzie można zobaczyć akcje z innego Polskiego serwera (nie zdradze jakiego) :D

zachęcam do łapek i subów ;)

https://www.youtube.com/watch?v=-qK3_6aVNws

Opublikowano

Obejrzałem dwa filmiki, przede wszystkim rap, to nie ma sensu. O wiele lepiej spisze się tu samo audio i coś bardziej żywego niż "mogę być sam jeden", do tego delikatne przyśpieszenie, bo ogląda się średnio. Póki co takie dwie małe uwagi.

Opublikowano

Obejrzałem dwa filmiki, przede wszystkim rap, to nie ma sensu. O wiele lepiej spisze się tu samo audio i coś bardziej żywego niż "mogę być sam jeden", do tego delikatne przyśpieszenie, bo ogląda się średnio. Póki co takie dwie małe uwagi.

dopracuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...