Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwerów w wersji Minecraft 1.9 - kiedy?

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@krzysiek4567890 pewnie za jakieś 2 tygodnie pierwsze serwery minigames zaczną zmieniać wersję :> z easyhc wątpie by to nastąpiło tak szybko

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Aktualnie Spigot ma za dużo błędów, żeby postawić na tym serwer, więc po co najmniej kilku poprawkach.

Opublikowano

Polskie serwery jeszcze żyją na 1.7, a Ty o 1.9 pytasz xD Może 2017 roku będą serwery na 1.9 wzwyż :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Dobra ale serwery zagraniczne zmieniają wersje widziałem wiele na 1.8 i jakoś nie narzekają na spigota polskie są na prawdę aż tak za cofane czy po prostu nic nie robią bo hajs idzie ?

Opublikowano

Dobra ale serwery zagraniczne zmieniają wersje widziałem wiele na 1.8 i jakoś nie narzekają na spigota polskie są na prawdę aż tak za cofane czy po prostu nic nie robią bo hajs idzie ?

1.8 jest stabilny, mówiłem o małych problemach z 1.9. Można się też obejść bez spigota. O polskiej scenie MC nie wiem za wiele, bo gram rzadko i zwykle na zagranicznych serwerach, ale siedzenie na 1.7, to zabijanie potencjału tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...