Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień kobiet nadciąga!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś ciekawe pomysły co można kobicie kupić? Mam kilka rzeczy na oku ale chętnie posłucham co Wy macie ciekawego na ten dzień.

Nie podrzucajcie jakiś banalnych i oklepanych prezentów ;d 

w83od2.jpg

Opublikowano

Ja tam dla swojej zrobiłem taki słoiczek ozdobny. Do tego w środku są umieszczone jej zdjęcia z napisami za co ją kocham. Jako dodatek jej ulubione słodycze po bokach słoiczka :D A jako oddzielny prezent to róże.

IDcncno.png

Opublikowano

prezenty sa troche oklepane, zabierz ja moze na jakas romantyczna kolacje, pozniej moze jakis seans w kinie na jakas komedie romantyczna (wiem ze stracony hajs i nuda ale dziewczyny lubia takie bzdety, wedlug mnie bardziej sie ucieszy niz z jakiegos prezentu, wszystko zalezy od Twojego budzetu

Opublikowano

k***a to za tydzień, nwm moją zarucham kappa

Zabieram loszke do kina

Opublikowano

2 lata temu w dzień kobiet moja była narzeczona powiedziała, że dobrym prezentem byłoby powiększenie mojego penisa(nasz związek był zawsze szczery) Sądzę, że jak znajdę kolejną, to skorzystam z tej rady. Taki prezent może kontrowersyjny, ale na pewno uszczęśliwi kobietę.

@Pro kiki Junior kup jej jakąś bielizne. Ona powinna być zadowolona i ty będziesz.

Opublikowano

Do kina chodzimy średnio co drugi tydzień. Ostatnio byliśmy w górach na weekend więc trochę trzeba przyciąć pasa :D 

Myślałem żeby z drewna zrobić podstawkę w kształcie misia czy coś takiego i coś napisać lub wygrawerować ;d 

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...