Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja Minecraft 1.9 jest już dostępna - co myślicie?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co to zmienia na Polskich serwerach? nic...

gościu dopiero wyszło 1.9 na shiginima launcher nie działa 1.9 (jeszcze) nie wydali bukkita 1.9 ani spigota 1.9 żadnych plugin-ów jeszcze nie ma na 1.9 a ty już pretensje masz -.-

@topic zamiast taki offtopic "jej ciesze sie wydali 1.9" przydało by się byś się podzielił zmianami. nawet jak skopiujesz z innego forum to warto zaznaczyć że nie ty jesteś autorem byle by napisać coś mądrego. ja gdybym stworzył temat Pdt. " dodali minecraft 1.9 cieszycie sie"  od razu dostałbym % za spam.

Opublikowano

1.9 Może być trochę dziwnie bo ani koxa zrobić latanie jakieś itp Trochę dziwnie bardziej serwer frebuild czy coś Myślę że będę miał się czym zajmować :D

Opublikowano

gościu dopiero wyszło 1.9 na shiginima launcher nie działa 1.9 (jeszcze) nie wydali bukkita 1.9 ani spigota 1.9 żadnych plugin-ów jeszcze nie ma na 1.9 a ty już pretensje masz -.-

@topic zamiast taki offtopic "jej ciesze sie wydali 1.9" przydało by się byś się podzielił zmianami. nawet jak skopiujesz z innego forum to warto zaznaczyć że nie ty jesteś autorem byle by napisać coś mądrego. ja gdybym stworzył temat Pdt. " dodali minecraft 1.9 cieszycie sie"  od razu dostałbym % za spam.

Mylisz się, kolego :) Już nie widziałem pluginy na 1.9. Chcesz zobaczyć zmiany? Masz wypisane wszystkie w dziale redakcji. :P

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Są pluginy kompatybilne z 1.8, więc wszystko działa. Shi coś tam nie musi działać, wystarczy, że działa Mojangowy. Nie mam żadnej pretensji, tylko to jest twierdzenie takie, że w Polsce i tak się nic nie zmieni.

1.7.5 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.7.10 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.8 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.9 zmieni coś? nie... dalej będzie 1.7.2...

Q8eOMob.png

Opublikowano

@UP Nie wszystko działa nawet pl do logowania padają :) Sprawdzałem authme xauth logit i jakieś inne :) Niby działają ale sypią errorami.

Zagraniczne jakoś problemów nie mają .

Opublikowano

Są pluginy kompatybilne z 1.8, więc wszystko działa. Shi coś tam nie musi działać, wystarczy, że działa Mojangowy. Nie mam żadnej pretensji, tylko to jest twierdzenie takie, że w Polsce i tak się nic nie zmieni.

1.7.5 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.7.10 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.8 zmieniło coś? nie... dalej jest 1.7.2...

1.9 zmieni coś? nie... dalej będzie 1.7.2...

ale za to nie będzie kill aury przez jakiś czas bo jak dzieci ją odpalą to będą mniejsze dmg zadawać graczom ponieważ teraz dodali takie coś, że co jakieś 2-3 możesz zadać krytyczne obrażenie xD

Opublikowano

Bez kitu i tak większość serwerow dalej stoi na 1.7.2/1.7.x więc te nowe wersje to taka troche lipa.

Bo admini słuchają się graczy... Dlatego serwery są nadal na 1.7.x 

Na Zagranicznych serwach jest tak że admin mówi serwer będzie na wersje 1.9 i gracze mają gówno do gadania :) Dzięki temu tam chociaż nie stoją w miejscu...

A u nas gracze chcą 1.7 a i tak piszą że nudna wersja. :D

Opublikowano

jak tylko będzie możliwość przenoszę się na 1.9

czekam za FunnyGuilds , essentials,wild skript,WG,We muliverse authme mam. i wiele innych. ale na paintball nie mam skript nie mam, i wiele jeszcze nie mam :D

Opublikowano

1.9 nawet ciekawe rzeczy dodali. Teraz czekać tylko na Spigot'a albo Bukkit'a 

Opublikowano

Nadal mnie to nie porusza. Nie wiem co musieliby dodać do tej gry by zrobiła się dla mnie znów interesująca. Jak na razie 1.9 mnie nie przekonało.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zmieni ;)

Już są zakładane projekty serwerów na 1.9 :P

Jeden tworzę ja z kolegą (link w sygnaturze), będzie inny niż reszta :)

hah to ja jako jedyny przejdę na 1.9 jak będę miał pluginy ? hah czekanie za funnyguilds pod 1.9 i authme WG i WE itp. itd.

ps. skoro tak to ja mam serwer 1.7.2-1.8.9

FG pod 1.9 nie będzie, Dzikoysk porzucił ten plugin, WE i WG działają, nawet sprawnie - już to sprawdzałem ;)

AuthMe prawdopodobnie wyjdzie na dniach :P

Bez kitu i tak większość serwerow dalej stoi na 1.7.2/1.7.x więc te nowe wersje to taka troche lipa.

Niestety. 1/4 polskich graczy korzysta z MC by Zyczu, które nie ma ani 1.8, ani 1.9.

Ja polecam SkLauncher http://skmedix.pl/sklauncher

EDIT:

AUTHME DLA 1.9: http://mods.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/authme-reloaded

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...