Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 czy X1?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Co wy byście wybrali? Do tylko paru gier np wwe 2k16 czy fifa 16. I jak jestem z tym ładowaniem pada? Bo właśnie mi w ps4 padła bateria w padzie to są jakieś ładowarki? Bo kupować baterie co chwile to tragedia xD

Opublikowano

Microsoft nie traktuję przynajmniej graczy jak śmieci... Niestety jestem posiadaczem PS4. :(

Opublikowano

Czemu to piszesz w pogaduszkach? Co do tematu: obie konsole chodzą tak samo, może niektóre gry na xo w 900p, ale którą konsolę wybierzesz to kwestia gier ekskluzywnych.

Opublikowano

Zawsze byłam "fanką" ps4 już od wydania pierwszej konsoli Sony. Zdecydowanie polecam Ps4, co do xbox one, jedni chwalą inni nie. Jak bym miała wybierać pod względem wy godności pada wtedy bym brała xbox, ale do każdego można się przyzwyczaić. Co do wytrzymałości pada, masz kabel więc na to raczej nie masz co zwracać uwagi.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wszystko opiera się na tym jakie exclusive'y ci bardziej pasują. Na XONE jest Forza i Halo, na PS4 jest Drive Club i InFamous.

Drugą rzecz - na czym grają twoi koledzy. W końcu rozgrywka MP to duża, a wręcz największa część gier. Takie GTA V według wielu osób to dodatek do GTA Online.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Siema. Co wy byście wybrali? Do tylko paru gier np wwe 2k16 czy fifa 16. I jak jestem z tym ładowaniem pada? Bo właśnie mi w ps4 padła bateria w padzie to są jakieś ładowarki? Bo kupować baterie co chwile to tragedia xD

W przypadku obu gier jakie wymieniłeś nie ma różnicy jaką konsolę kupisz, obie gry to multiplatformy, który wychodzą na PC, Xbox oraz PlayStation.

Poszukaj sobie na necie jakie wyszły do tej porty tytuły ekskluzywne na obie konsole oraz te co wyjdą w niedalekiej przyszłości. Wybierz tę konsole gdzie znajdziesz wg. Ciebie lepsze exy.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

PS4 zdecydowanie  :D Miażdży XboX'y, a to co ostatnio Microsoft wyprawia nie wróży dobrze  ;)

Chociaż... kompa sobie kup, wyjdziesz na tym najlepiej  :yay:

Doje**ł jak sosna w dzika...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

PS4!! Sam posiadam wersje 1tb wersja Ultimate Player (1216b) i jestem zadowolony, filmy, gry, wszystko śmiga ;33 i ten pad z dotykiem

Opublikowano

PS4

Te gały po przekątnej... Jestem inny, mi to pad od ps wydaje się o wiele wygodniejszy x).

Co do ładowania - sprawdź sobie stacje ładujące.

Odstawiasz pada i się ładuje.

// No ale ładować kablem możesz nie?

3685214822554751512974.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...