Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Zdzislaw

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam raz grajac w gunz na Quest Room 3 gralem na quest i w dungeon na ostatnim na schodzach bylo monsterow pelno 3 dedlo ja qmpel anglig i zostal taki jeden ludek i on skakal i ciachal tym mieczem az mi sie w lebie krencilo pacze o skacze klika www i tak jak ninja robi do przodu daje shield swodem i bije tym n chita a z shotguna tez na raz dedal kazdego i on zawsze wygrywal ! powiedzcie co to jest i z kond to miec albo nauczcie mie tego tricku :) ja z sworda jestem mistrzem ale takich zeczy nie da sie zrobic nawe moj qmpel 50 level nie daje rady z nim a on ma 7 lvl

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ale to śmieszne........ koles naparzał DBf, SS . ITP .

Ty jestes mistrzem sworda?? A nie opanowales DBF ?

Moze spotkamy sie kiedys w gze to cie naucze ticków. Zagadaj na PM.

Opublikowano

Wejdź na youtube i wpisz k style. Wszystko jasne. Btw ale to opowiedziałeś, z taką pasją hah myślałem, że spadne z krzesła.

Opublikowano
Wejdź na youtube i wpisz k style. Wszystko jasne. Btw ale to opowiedziałeś, z taką pasją hah myślałem, że spadne z krzesła.

o zal wy nie widzicie ze ten gosci pisze ze na 1 hit z sworda i z gana to zanczy ze ma plik mrs. kurde o fak tez to mialem

Opublikowano

Dzieki narescie cos plikowego :D bo ino jakies tricki Skok+BICIE+BLOK+WW meczylem sie caly dzien (nawet 2) :D Ale z kond wezne tego MRS jak masz to dawaj to albo powiedz kaj to ustawic :P

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano
o zal wy nie widzicie ze ten gosci pisze ze na 1 hit z sworda i z gana to zanczy ze ma plik mrs. kurde o fak tez to mialem

Ehh jak ja nie lubię takich noobów-żalistów. Systemu.mrs nie da się edytować odkąd zakodowali wszystko w czym dało się pokombinować do rozszerzenia xml.mef >.< Czyli jakieś 2 patche temu. Koleś grał uczciwie i sam też tak potrafię ... Jak już mówiłem zobaczcie na youtube.com K style. Czy nie o to chodziło? A to jego szybkie wymachiwanie mieczem to zwykły butterfly czyli jump > dash > slash > block. Bardzo prosty do nauczenia się.

Opublikowano

Potrafisz ?? :) To naucz mnie :) Jak Shadow mnie nie dal rady nauczyc to dopiero ty :) Raczej niewierze ze ci sie uda >.< No ale niestety wieże w cuda bo czemu bym nie miał wierzyć :) I tak to nie ma sensu czy sie wierzy czy nie :)

PS:

Jeśli wierzysz ze jak wpisze w YT (dla zielonych You Tube) To bedzie poradnik :D to mylisz się ^^ W Wszystkich co oglądałem to kazali sciągnąć więc sciągłem poradniki :) i KEyloggery to były stracilem postać testową 5 lvl 1 g coins :P Raczej YT nie ufam bo same Keye są :)

76561198009257917.png

Opublikowano

Ehh ty na poważnie? Nikt ci nie każe nić ściągać... Proszę masz sprawdzone tutoriale przezemnie ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=iAVJt2fh4Cc

http://pl.youtube.com/watch?v=pzhHZS3Usuo

http://pl.youtube.com/watch?v=xLohpeX2aoc

Jak myślisz, że wszyscy będą odwalać najgorsze za ciebię to się mylisz :) Weź się w garść i sam poćwicz, a co do twojego łamiącego regulamin bannera - teraz można kupować g coinsy za sms. Nie łatwiej wydać te 10 zł? Wspomagasz grę. A całego k style nie nauczysz się w 3 dni. Trzeba na to miesięcy praktyki. Graj, a będziesz coraz szybszy i dorównasz temu gościowi ; D

Opublikowano

Lol Atomek Ty jesteś głupi czy tylko tak udajesz? Ile Ty masz lat że takie błędy robisz? Ja stawiam że 8. A tak wogule mistrzu miecza lepiej dowiedz sie więcej o Gunzie, K style'u i You Tube. Aha i jeszcze coś który masz lvl w Gunzie że tak mało o nim wiesz? Pytam sie tak z ciekawości.

Opublikowano

jak czytalem tego pierwszego posta to mnie leb zaczo bolec co ten koles wygduje ja jak to mozliwe ,,jak ninja" to mnie rozjebalo xD

,,Jeśli wierzysz ze jak wpisze w YT (dla zielonych You Tube) To bedzie poradnik to mylisz się ^^ W Wszystkich co oglądałem to kazali sciągnąć więc sciągłem poradniki i KEyloggery to były stracilem postać testową 5 lvl 1 g coins Raczej YT nie ufam bo same Keye są " a tym to mnie juz calkiem rozjebal

ja uczylem sie k-styla z you tube i jakos umiem ale dosc dlugo niegram juz w Gunz wiec moglem cos zapomniec

ale koles wymiatasz

@Akurat co do tych miesiecy to sie niezgodze bo podstaw moze sei nauzy w te 3 dni ale ja sie uzylem jakis 1mies a gralem 2-3h dziennie zalezy kto jak szybko sie uczy

• Dodaj nową pozycję...