Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autko 4/5k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zdałem prawko i myślałem nad kupieniem autka.

Szukam czegoś tak za 4k no to 5k to już ostateczność.

Myślałem nad peugotem 207, golfem 4.

Co byście wybrali? Jak z tymi autami jeśli chodzi o ekonomie i o koszty napraw?

Chyba ,że proponujecie jeszcze coś innego?

Opublikowano

Znajomy ma golfa 1,4 przyznam że chodzi nie najgorzej, ale i tak narzeka na brak "dynamiki". Większych problemów z nią nie ma. Golf jest nawet komfortowym autem, na rynku dużo części zamiennych.

signature.png

Opublikowano

Dobrego golfa 4 nie kupisz za tą cenę. Co do peugota nie mam opini b ich po prostu nie znam. Polecam jak pan wyżej astre g lub honde vi.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Poszukaj Golfa 4 z silnikiem SDI. Nie ma to dużej mocy, ale samochód pancerny, nic się nie psuje, kompletnie nic. A spalanie to 3-4l oleju napędowego na 100 km więc prawie tyle co nic ;)

Ale nie wiem czy w tej kasie znajdziesz zadbany egzemplarz.

RAsfepN.png
Opublikowano

207 za4-5 kafli? Te auta chodzą po 10 tys minimum golfy z resztą nie wiele tańsze. Ja bym raczej szukał jakieś Polo albo Corse za tą cenę.

Cyrk.png

Opublikowano

Golfa moze i kupisz w tej cenie ale zajechany jak nie powiem co, lepiej poluj cos w Oplach, Vectra lub Astra, jak bedziesz kupowal to patrz czy rdza nie wychodzi, z rdza nie bierz bo jak zacznie to calego wpierdzieli a tak jak bedziesz dbal to nie wyjdzie predko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...