Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące SkyBlocka JasMC - nowa edycja się szykuje?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dawno nie grałem w MC i chciałem odwiedzić jedyny tryb w jakim grywałem SkyBlock. Wchodzę a tam, że tryb jest zamknięt. O co chodzi? Nowa edycja, czy coś? Gdy go znów uruchomią to będe miał te rzeczy co wcześniej? :)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

nową edycję robią już z pół roku :) na nowej edycji wszystko od nowa więc nie będziesz miał itemów co miałeś. 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

ich administracja to dno nie ukrywajmy, niczego się nie dowiesz serwerek pod hajs nastawiony, że grające u nich osoby nie maja więcej jak 14 lat. Administracja ci nic nie powie konkretnego tylko zbyje jak każdego pisząc start niebawem, fejm ( ich H@) stara się by serwer był dopracowany, poświęca cały swój wolny czas by grało się wam lepiej .... bla bla takie pie******ie 

;-)

Opublikowano

@Manna;3
Szkoda :(, znasz jakieś dobre serwery SkyBlock, Non Premium, ze Sklepikiem (Serwerowym), oraz gdzie można zakładać własne itp, może są jeszcze jakieś z (ale to niekoniecznie) Areną PVP (osobną)?

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

@up napisałem ci na PW, żeby nie było że rekamuję :v

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...