Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zimowy turniej HaxBalla

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oOAjNR7.png

1 miejsce - TheGunners - @1373230489-U611928.pngGnabry @1373230489-U611928.pngBasille10-AwardImgMaster-1361138042.pngi -15%

2 miejsce - PLHB Rebels - @.MentosFresh. @Frescasso8583514538391041389359.png i - 15%

3 miejsce - Turbo Misie - @Arom @Rafmi - -10%

Dziękuję za tak liczne przybycie, nie spodziewałem się, że uzbieramy aż 32 drużyny. Momentami było tłoczno, ale im dalej po szczeblach drabiny, tym było lżej dla nas - organizatorów. Pierwszy raz brałem się za organizowanie takiego eventu i widzę teraz gdzie były błędy, i czego następnym razem unikać. Przy początkowych meczach były problemy z pingiem, więc musieliśmy wybierać lepszych hostów. Kolejnym mankamentem była spora ilość walkowerów w pierwszej rundzie, ale oczywiście to rozumiem - brak czasu, zdarzenia losowe. Dziękuję @554461402688252517908.png NetherSky. za pomoc w organizacji turnieju, nagrywaniu meczy i samą inicjatywę podjęcia się tego wydarzenia, @.MentosFresh. za pomoc w hostowaniu meczy i cenne rady dotyczące samego przebiegu turnieju. MPC News ma przygotować relację z turnieju, otrzymali już wszystkie nagrania, więc wyczekujcie na ten materiał ;)

Każda drużyna, która brała udział w turnieju i nie oddała meczów walkowerem otrzyma -5%.

Słów kilka od NetherSky.

Dziękuję wszystkim osobom za udział w turnieju. Mam nadzieje, że się podobało. Jak było wspomniane głównym problemem były walkowery a było ich dokładnie 8. Szkoda również tego, że Pestka nie dostał się do półfinałów co by na pewno była większa konkurencja. Gratulacje dla The Gunners za wygraną oraz poziom gry, zasłużone zwycięstwo. Dziękuję również @Valze za to, że się zgodził być opiekunem turnieju i poświecił swój prywatny czas na konkurs. W niektórych meczach były lagi co rozumiem i za razem przepraszam. @KlauS. tobie też chciałbym podziękować za to, że się zgodziłeś ze mną zagrać i mam nadzieję, że nie żałujesz. 
Jeszcze raz dzięki wszystkim za udział :).

Opublikowano

to co, kiedy turniej 3v3? Fresco jest administratorem na forum ligowym haksbala wiec moze tam troche szepnąc to by więcej ludów wpadło.

Opublikowano

Podsumowanie turnieju:

- lagi hardo

- wpuszczanie karakanów na roomy i ten wkur**ający spam

Ale i tak brawo dla Valze bo tak na prawdę tylko on tu ogarniał spośród 7 czy tam 8 gm'ów, no i brawo dla nethera że mu pomagał.

Opublikowano

Dziękuje za możliwość wzięcia udziału w tym turnieju. Gratulacje dla @1373230489-U611928.pngGnabry i @1373230489-U611928.pngBasille którzy okazali się od nas lepsi w finale oraz gratulacje dla organizatorów turnieju którzy zorganizowali ten turniej bardzo dobrze. Czekamy na turniej 3v3, mam nadzieje że zostanie taki turniej zorganizowany.

AnnwID.gif

Opublikowano

ja też hostowałem 2 mecze więc też chce być w poście :v

a może jakaś nagroda pocieszenia dla 4 miejsca?

Opublikowano

Ja od siebie dodam, że nie spodziewałem się tak dobrze zorganizowanego turnieju, wielkie brawa dla @Valze i @554461402688252517908.png NetherSky.

Cieszę się, że wygrana drużyna to starzy wyjadacze mpc, brawo Heniek, brawo Labineq. Przegraliśmy ze zwycięzcami całego turnieju :D

Mam nadzieję, że za niedługo zagramy w turnieju 3vs3 (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

prawada taka, jezeli by mi sie chcialo to ja bym wygral 

Nie ośmieszaj się Rogo !

Czekam na 3v3!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie ośmieszaj się Rogo !

Czekam na 3v3!

to jest pomysł dopiero botek

Opublikowano

gzzz

Imo za 2 miejsce powinien mentos z ziomkiem dostać golda, a aron z rafmim blue za 3 miejsce 

Opublikowano

Nie ośmieszaj się Rogo !

Czekam na 3v3!

32 teamy po 2 osoby się zebrały to spokojnie 16 po 3 się zbierze :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie ośmieszaj się Rogo !

Czekam na 3v3!

32 teamy po 2 osoby się zebrały to spokojnie 16 po 3 się zbierze :D

wiadomo da rade trzeba kombinować

Opublikowano

No no gratulacje!

@1373230489-U611928.png.Pestka. co jest? Ja wam 'kerowałem' mecz, przeszliście dalej a tu dupa :D­

Nie udało mi się zdążyć na nasz mecz :(

Również czekam na 3v3 i gratki dla wszystkich.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

No no gratulacje!

@1373230489-U611928.png.Pestka. co jest? Ja wam 'kerowałem' mecz, przeszliście dalej a tu dupa :D­

Nie udało mi się zdążyć na nasz mecz :(

Również czekam na 3v3 i gratki dla wszystkich.

­

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RAK

Przygarnij mnie wtedy do turnieju 3vs3 :( 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Graty dla zwycięzców! Zdziwiłem się troszke jak zobaczylem kto wygral no ale wiadomo, wygrywaja lepsi :D
Nic tylko wyczekiwać na turniej 3v3 albo jakąś lige co byśmy sobie pograli troszkę dłużej wraz z rewanżami

Opublikowano

Ci panowie z 1 miejsca wygrali z duetem z 2 miejsca? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Beka życia XDDDD

Gratuluję oczywiście, zwycięzcy musza być naprawdę świetni w tą grę! Czekam na kolejny turniej bo w nastepnym to ja będe na najwyższym stopniu podium :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...