Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem Mojang - nie mogę się zalogować

KASOSKY =D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewną dziwną sprawę, postaram się dobrze ją opisać.

Około 3 lat temu przestałem grać w Minecrafta, jednak dziś naszła mnie ochota znów sobie "powspominać" i pograć z kimś.

Wszedłem więc na konto Mojang w celu sprawdzenia czy mogę się jakoś zalogować (nie pamiętałem już hasła). Hasło było zapisane wraz z emailem w przeglądarce, więc normalnie się zalogowałem. Nie znałem właśnie tego hasła, więc je od razu zmieniłem na jakieś które sobie zapiszę. Teraz żałuję że dopiero teraz poznałem taką opcje w Chrome żeby sprawdzić różne zapisane passy w przeglądarce.

Główny problem tkwi w tym, że gdy próbuję się zalogować z nowym hasłem - ono nie działa (poprawnie wpisywałem). Email też jest zgodny, bo mam nadal przypisane do niego konto w MC.

Wziąłem znowu opcję że nie pamiętam hasła, podaję maila na którym jest konto a mimo tego nic mi nie przychodzi ze zmianą hasła. W spamie nic nie mam.

Możliwe, że jest to spowodowane właśnie tym że zmieniałem to hasło ok. 2 miesiące temu, ale nawet jeżeli, to nie ma raczej blokady aż dwumiesięcznej.

Wiecie może o co chodzi? Wspomnę że nie mam dowodu zakupu (z kilku lat... ;d).

Edit: Przy próbie zmiany emaila na Mojangu pisze mi, że nie istnieje konto z takim mailem. Natomiast gdy chcę założyć nowe, pokazuje że taki już istnieje :D

Opublikowano

@topic

My nie mozemy cie pomoc z takim czyms, pisz do supportu, tylko oni beda mogli ci pomoc z kontem:

https://help.mojang.com/customer/portal/emails/new

Napisałem. Tylko że powinienem dostać jakąś wiadomość od bota czy coś, że dostali zgłoszenie itd. a nic takiego nie mam ;d

Jak ja pisalem do Supportu to nigdy nie dostalem emaila potwierdzajacego. Zazwyczaj odpisali w ciagu 5-6h

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...