Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

win 10

pazzex

Pytanie

Opublikowano

Mam taki problem. Wczoraj kupiłem laptopa lenovo z 8gb ramu i z tego co zauważyłem zużywa on az po 70% pamięci czyli około 6gb przy samym pulpicie. Jest to strasznie uciążliwie i nie wiem jak to naprawić pomoże ktoś?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba piszesz o sobie, nawet nie potrafisz odczytać jak jest pamięć używana w systemie to chyba świadczy wyraźnie że piszesz o sobie. 

Jak na razie nic nie podałeś w czym jest problem poza bezsensownym stwierdzeniem że jest . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale co naprawić? Głąbem jesteś czy co że nie kontaktujesz, stwierdziłeś sobie że masz problem ale jaki i gdzie?  Na jakiej podstawie tak mówisz, nic kompletnie nie podałeś, jakichkolwiek danych, screnów z menedżera zadań czy nawet problemów ze sprzętem.

Gdzie masz ten problemem i w czym przeszkadza? 

Opublikowano

Nie zużywa tylko ty nie potrafisz odczytać właściwie użycia pamięci

Opublikowano

Chyba piszesz o sobie, nawet nie potrafisz odczytać jak jest pamięć używana w systemie to chyba świadczy wyraźnie że piszesz o sobie. 

Jak na razie nic nie podałeś w czym jest problem poza bezsensownym stwierdzeniem że jest . 

No chyba w tym rzecz pajacu, że problem jest i nie wiem jak go naprawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...