Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem skryptów w XenoBocie

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po jakiejs przerwie od "grania" w tibie chcialem do niej wrocic.

Tutaj pojawia sie moj problem, moje stare skrypty ktorych uzywalem na xenobocie a dokladnie .lua przestaly sie ladowac,

Czy pojawil sie jakis problem po patchu tibii/xenobota ktory uniemozliwia mi uzywanie ich? Czy jest tez jakis sposob zeby to naprawic?

Edit. chodzi mi o stare skrypty Solidscripts oraz innych skrypterow. Jak sciagam skrypty prosto z xenobota to dzialaja, ale niestety nie ma tam takich dobrych skryptow jak te z kiedys :/

Opublikowano

a wyskakuje jakis error w danej linijce?[

[niektóre nazwy funkcji zostały pozmieniane i xenobot w aktualnej wersji nie widzi np "Walker.Goto" tylko jest chyba samo "Goto" - oczywiscie to tylko przykład] jeżeli jednak nie wywala żadnego błędu - to rip, nie da się tego naprawić, ale z tego co sie orientuje solid scripts używa "sslib" który jest encrypted, więc raczej będziesz musiał się pożegnać ze starymi skryptami, chyba, że "Solid-Scripts" zaaktualizowało swój "sslib" ale wątpię ponieważ na oficjalnej stronie już tego pliku nie ma

Opublikowano

Nie wyskakuje nic, poprostu sie nie laduje..

No to niestety trzeba bedzie sie zabrac za robienie swoich skryptow, dzieki za odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...