Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o blokadę systemową

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega dostał wczoraj bana, nie otrzymał żadnej informacji na maila, że jego konto zostało zbanowane więc napisał do supportu i otrzymał wiadomość, że blokada została nałożona przez logi systemowe, w których niby było nielegalne oprogramowanie i nie może się odwoływać od blokad nałożonych przez system.

Moje pytanie brzmi następująco, czy blokada została nałożona na pewno przez system? Z tego co wyczytałem to na maila od razu przychodzi wiadomość o tym że twoje konto zostało zablokowane przez system. Nie wiem czy GM mogą jeszcze banować, ale trochę to dziwne, że dostał bana, ma też inne konta na tym samym mailu: sklep, buff z którymi wymieniał się przedmiotami i jakoś na nich nie dostał bana  za powiązanie, nie wiem już co o tym myśleć. Na wspomagaczach żadnych nie grał bo nie zna się w ogóle na tym i żadnej z tego przyjemności nie ma.

Co w takiej sprawie zrobić? skoro support tak olewa graczy, każdy ale to każdy system na jakieś dziury i nie wszystko będzie działać perfekcyjnie, czasami blokady dają przez pomyłki ale to cud, żeby na takie coś natrafić.

Opublikowano

Meail po blokadzie systemowej może przyjść do 48 godzin. Jeżeli ma inne konta na tym samym meailu i nie zostały one zbanowane to oznacza, że GM nie ingerował w zbanowanie owego gracza tylko wcześniej wspomniany system. Jest dokładnie tak jak piszesz owy system się nie myli tak twierdzi twórca w takiej sytuacji nie ma możliwości unbana niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...