Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Cracked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg dziaua xD --- ale cracka nie widać jeszcze :(

zarejestrowac się nie idzie jaki kolwiek nick wpiszesz to i tak pokazuje, że zajety

Działa już jak należy .

Opublikowano

A ja was zaskoczę, to nie jest fake :D

Dziś o 24 będzie wydany crack :)

skąd takie info ^.^?

@majcin

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

skąd takie info ^.^?

@majcin

masz na stronie odliczanie ale byłbym ostrożny, nie wiadomo kto za tym crackiem stoi i nie wiadomo co to w ogóle będzie. równie dobrze mogą przerobić freedomsharpa i powiedzą że "ich" xD

Edit

WRZUCILI FREEDOMSHARPA HAHAHHAHAHA

Opublikowano

skąd takie info ^.^?

@majcin

masz na stronie odliczanie ale byłbym ostrożny, nie wiadomo kto za tym crackiem stoi i nie wiadomo co to w ogóle będzie. równie dobrze mogą przerobić freedomsharpa i powiedzą że "ich" xD

Edit

WRZUCILI FREEDOMSHARPA HAHAHHAHAHA

haha tylko czekałem żeby potwierdzić moje przeczucie że Freedomsharpa wlepia xD...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Przeciez mowilem ze freedoma wrzuca, nie chcialo mi sie wierzyc ze jakis Polak scrackowal L# i jeszcze chcial sie z tym dzielic na dluzsza mete, lepiej zajebac i powiedziec ze swoje xD

wBz6pWf.png

XDDDD

ZtWsUsW.png

Jeszcze głupio się tłumaczą, że to nie Broly stworzył Freedomsharpa, a LostIt XDDDD.

Tak było z pierwszą wersją cracka, ale FS jest Broly'ego.

No cóż, podejrzewam że 6.4 to ostatni patch na którym będzie działać crack z ---  xD

Jeżeli obrażacie ich ch,ujową stronę na mpcforum, to nie zakładajcie na ich stronie konta z takim samym nickiem jak na tym forum, bo znając polaków to im wystarczy ten powód do zbanowania Was na swojej stronce.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...