Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie na temat hostingu Crafthost?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące hostingu crafthost, czy ktoś go już testował? jaki jest adres ip po kupieniu? pytanie dotyczące pakietu Emerald :)

Opublikowano

Na crafthoscie jest dużo większych serwerow np. YTHARD,FireLand ip jest w stylu nazwa.msvr.pl lub nazwa.crafthost.pl Ogolnie jest on przereklamowany jak kazdy hosting ,oferta VPS to juz cos troche lepszego.

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Dziękuję, zamierzam właśnie stworzyć większy serwer i poszukuje dobrego i stabilnego :) A jakiś tani hosting domen .pl może ma ktoś?

Opublikowano

Dla waszych kochanych odpowiedzi daje każdemu po lajkaczu :)

#Edit/ A AZ.pl to tylko są domeny do stron WWW czy do ogólnie wszystkiego?

Opublikowano

moim zdaniem tego craftserve nie ma co nazywać hostingiem tylko gównem.. zarabiają kase na dzieciach ile tylko mogą.. a ten bok ich to jest bot który odpowiada na wszystkie pytania tak samo! lepiej kolego kup VPS'a...

- Bok

- Stabilność

- Strona (ItemShop)

- Strona często nie działa

- Często konsola nie działa...

A szkoda nawet pisać o tym gównie i tyle w temacie...

No tak, ale to nie ja zrobiłem taką nazwe tematu, to kochane mpcforum moje pytanie dotyczy crafthost..

Opublikowano

Korzystam z crafthost już od 3 lat. Moim zdaniem hosting się rozwinął na lepsze.

Co domeny, ja kupiłem (nazwaserwera.pl) przez supporta (25zł / rok)

Podoba mi się wygląd ItemShop'u :)

Pakiet emerald nie jest zbyt dobry, nie wytrzyma przy większej ilości graczy :D

Przez supporta możesz kupić jaki serwer ci odpowiada. (składasz zamówienie na helpesk) [wybierasz ile ramu ci odpowiada itp.]

Opublikowano

Nigdy mnie ten hosting nie zachęcał, na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad vps'em, jeśli tak jak mówisz chcesz zrobić większy serwer.

Domenę najlepiej kup na ovh.pl, jest tam tanio, a na hostingach gdzie domenę dostajesz za darmo to często bywa tak, że opłacenie domeny jest znacznie droższe, więc i tak zapłacisz za ten pierwszy rok.

Opublikowano

Crafthost korzystałem i zamierzam kupić tam serwer , ale nie emerald wywali przy 100 osobach serwer ;)

Polecam vps za 110 z crafthost :)

A jak chciał byś wypłacać środki z tamtąd to się nie da ;)

Opublikowano

Polecam Ci CraftHost poniważ większe serwery typu YTHARD , EASYHC.pl itp korzysta z niego :D !

post-1476016-0-89420900-1457547098.png

Opublikowano

Bardzo dobry hosting , opłaca sie na nim tworzyć serwer jeżeli masz stałe 20 osób, zapewnia ochrone antyddos, jest na nim kilka większych serwerow, ogólnie polecam.

• 4 lata później...
Opublikowano

Moim zdaniem najgorszy hosting. Spytacie Dlaczego najgorszy?

Dzisiaj tam kupiłem serwer (Oferta emerald). I kupiłem potem chciałem iść do panelu obsługi i nic.

Kliknąłem i mnie przerzucało ciągle na tą główną stronę.

Więc crafthosta NIE POLECAM!

Ja najbardziej polecam ten hosting 

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Wasze opinie na temat hostingu Crafthost?
Opublikowano

@MaksymilianBORO

W takim przypadku należy się skontaktować z obsługą hostingu i przekazać im tę informację, bo jeżeli to błąd, to nie mogą go naprawić, jeżeli nikt im o nim nie powie. Więc, zamiast polecać najgorszy hosting, jakim jest enderchest, czyli hosting, który jest nastawiony tylko i wyłącznie na zarobek od dzieci, to lepiej napisać do supportu Craftserve i dowiedzieć się, co jest nie tak.

Opublikowano

Korzystałem z crafthost przez prawie pół roku, tani ale do bani, jak zależy ci na jakości to polecam titanaxe.com

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 3.07.2020 o 00:13, AlexsanderARG napisał:

@MaksymilianBORO

W takim przypadku należy się skontaktować z obsługą hostingu i przekazać im tę informację, bo jeżeli to błąd, to nie mogą go naprawić, jeżeli nikt im o nim nie powie. Więc, zamiast polecać najgorszy hosting, jakim jest enderchest, czyli hosting, który jest nastawiony tylko i wyłącznie na zarobek od dzieci, to lepiej napisać do supportu Craftserve i dowiedzieć się, co jest nie tak.

Enderchest to najlepszy hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...