Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić tę grę?

Szpaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :>

Od niedawna zastanawiam się czy warto kupić tą gierę za 13€ na Steamie

Lubię tego typu strzelaniny jednak nie wiem czy napewno to kupować :c

Ktoś może mógłby pomóc mi w wyborze? :D

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Gra fajna, jeżeli masz innych znajomych którzy grają to grając w 5 jest naprawdę fajnie. Polecem gierkę. :)
Może poczekaj jeszcze trochę, bo nieraz są przeceny na steam i ostatnio był za 5euro. Ale nie wiem kiedy będzie następna przecena :)

Opublikowano

Gra na pewno wciąga. Może ludzie w nią grający odstraszają, ale za to możliwości zarobku na niej. przyciąga.

Od siebie powiem że ze znajomymi jest wiele lepsza zabawa.

Grę według mnie warto kupić, bo to nie singleplayer który przejdziesz w 1 dzień.

Z tego co pamiętam rok temu na wielkanoc była wyprzedaż na steamie za 2,49$.

Ale imo nie opłaca się czekać bo możesz też kupić np. na g2a za 30zł.

Opublikowano

Warto. Strasznie wciąga i jest warta zakupu. Trochę straszna jest ta nowa cena ale jeśli jesteś w stanie to kupuj bo warto! ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Może poczekam na tą promocje :D

Wiem że tam są ruskie typu ("CYKA BLYAT!!!!!1!!1!!11!!!")

A czy na polskich serwerach nie ma cebulaków i ogólnie społeczność jest w miarę miła? ;_;

Ostatnio grałem w 1.6 z 2 lata temu i troche bym nie ogarniał napewno :D

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

A czy na polskich serwerach nie ma cebulaków i ogólnie społeczność jest w miarę miła? ;_;

Zależy na kogo z tych Polaków trafisz. Jak będą to dzieci +13 lat to będzie kiepsko. Bo One muszą pokazać jakie są dobre, a mają silverka. A jak trafisz na kogoś starszego to będzie raczej ogarnięty i opanowany. Będzie mu zależało na zwycięstwie. :)

Mówię jak to wygląda z moich doświadczeń. Jak wiadomo każdy jest inny i nie wiadomo jak ktoś w danym momencie się zachowa. :)

Pozdrawiam. :)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

To na kogo trafisz jest kompletny random (niestety). Na polskich serwerach społecznościowych często siedzę i powiem Ci, że są nawet wyjątki i dzieci nie drą się itd. Pytaja się czy dropnąć komus itp. Poza tym każdy był młody i nie trzeba od razu tych małolatów tępić... Musisz być zluzowany i wiedzieć, że grasz jedynie dla przyjemności a nie dla zwycięstwa, więc jeśli trafisz na jakiegos głupiego randoma to sie nie przejmuj.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

CS'a kupiłem jakieś 2 tyg temu i nie żałuję ani trochę, gra się bardzo przyjemnie, gra strasznie wciąga. Jeśli chcesz poczekaj na promocje :)

Opublikowano

To nie jest typowa "strzelanina" jak BF czy COD, jest to gra z bardzo prostym systemem rozgrywki i bardzo łatwo rozróżnić w niej dobrego od słabego gracza. Całość opiera się na taktykach drużyny, Twoim przygotowaniu, refleksie i umiejętnościach. Grę polecam jeżeli lubisz "teamówki" i wraz z kolegami (bądź sam+randomy) chcesz trochę pokarać przeciwników :D

Opublikowano

Gra ma małe wymagania, cholernie wciąga i potrafi mocno zirytować. Jeżeli masz zamiar grać gry rankingowe a masz słabe nerwy to nie kupuj, jeżeli jednak nie przejmujesz się spadkiem rangi to gra dla ciebie. Warto też dodać ze dzięki tej grze jesteś w stanie nauczyć się podstaw języka rosyjskiego który często jest ci niezbędny do komunikacji z Rosjanami gdyż nie znają oni najczęściej żadnych innych jeżyków ale spokojnie większość podstaw opiera się na dwóch wyrazach czyli "cyka blyat". No i oczywiście w tą grę najlepiej ci się będzie grało z kolegami :)

49yxrs.png

Opublikowano

Jak będziesz miał ekipę to tak.

Narazie mam jednego koleżke którego znam z tą gierą :<

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Soo... Dobrze się przy niej bawię (chociaż nie zawsze :x). Czasem trafisz na gościa który całą grę będzie trollował, a raz będziesz mieć w pełni ogarnięty team i łatwo wygrasz. ;) 
Polecam kupować, nie ma co.

Opublikowano

Jeżeli grałeś w tego typu strzelanki, to gorąco można polecić. 

Wymagania nie są zbytnie duże wystarczy mieć dośc wystarczająco dobry procesor :>, bo tutaj akurat za bardzo grafiki nie potrzebujesz. 

Ale odpowiedź brzmi ; tak, polecam.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Grać na społecznościowych się nie da, 3/4 serwera to jakieś 10 latki, które coś plują w mikrofon. Na matchmakingach sami cheaterzy, więc jeśli chcesz się troche podenerwować to kupuj śmiało. Ta gra już nie jest taka jak kiedyś, a z dnia na dzień robi się coraz większe g****o. Już nie mówiąc o tych cudownych aktualizacjach co psują to jeszcze bardziej. Aktualnie jest ona tylko wykorzystywana tylko jako maszynka do robienia pieniędzy, valve oprócz tego nic nie obchodzi żeby poprawiać cokolwiek.

Opublikowano

Tak jak up. Nie kupowałbym bo community stało się lekko mówiąc zjebane. Servery społecznościowe to gówno. MM to gówno, ludzie nie potrafią nawet podstawowego angielskiego. Chyba że masz jakąś ogarniętą piątkę to możesz kupić. Samemu gry nie polecam :]

2a0c2mq.png

Opublikowano

Tak jak up. Nie kupowałbym bo community stało się lekko mówiąc zjebane. Servery społecznościowe to gówno. MM to gówno, ludzie nie potrafią nawet podstawowego angielskiego. Chyba że masz jakąś ogarniętą piątkę to możesz kupić. Samemu gry nie polecam :]

Większym problemem od nieznajomości angielskiego jest brak micro bo czy powie i go b czy icome to in b i tak go zrozumiem :D co prawda nie porozmawiam z nim o zyciu i wartości epsilona w próżni ale się dogadam z nim. 

Ja kupiłem i powiem Ci ze gra jest ok. Dzieci, troli mam głęboko w poważaniu bo gram dla zabicia czasu i zabawy a nie dla jakiegoś rankingu który mówi o kimś tak wiele że az nic. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...