Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osoby z vps'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje osoby która użyczyła by mi vps'a, chciałbym się nauczyć stawiania i edycji serwera metin2.

W zamian mogę dać jedynie słowo 'dziękuje'

Osoby chętne mi pomóc proszę pisać komentarze w tym temacie ew. pw

Jeśli nie masz vps'a nawet tutaj nie pisz ;)

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Wiedziałem że znajdzie się typowa cebula i napisze taki post, a więc Ci odpowiem- W tym miesiącu miałem inne wydatki, musiałem ubezpieczyć samochód, podbić przegląd, coś do niego wlać, ale cóż ja CI będę się tłumaczył.

Poprosiłbym o warna dla kolegi, nie wnosi nic do tematu ani mi nie pomógł.

NIE PISZĘ ŻEBY KTOŚ KUPOWAŁ MI VPS'A, MOŻE POPROSTU KTOŚ POSIADA JESZCZE SPRAWNEGO NIE UŻYWANEGO VPSa I CHCIAŁBY GO UŻYCZYĆ

Opublikowano

Wiedziałem że znajdzie się typowa cebula i napisze taki post, a więc Ci odpowiem- W tym miesiącu miałem inne wydatki, musiałem ubezpieczyć samochód, podbić przegląd, coś do niego wlać, ale cóż ja CI będę się tłumaczył.

NIE PISZĘ ŻEBY KTOŚ KUPOWAŁ MI VPS'A, MOŻE POPROSTU KTOŚ POSIADA JESZCZE SPRAWNEGO NIE UŻYWANEGO VPSa I CHCIAŁBY GO UŻYCZYĆ

a na internet to cie stać, co nie? :lenny:

ale masz moje współczucie, mam nadzieje że do końca miesiąca uzbierasz 30zł..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Bułeczka, ale .imaguś. ma racje nie stać Cie aby zakupić najtańszego VPS'a? Jest jeszcze druga opcja ogarnij sobie serwer na hamachi :)

Jeżeli jednak bardzo potrzebujesz VPS mogę udostępnić mojego którego nie używam jednak zostało z 14/17 dni a później nie będę go opłacać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...