Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Steam Guard

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Mam problem z steam gurad, dokladnie przepisuje kod, ale tak czy siak nie wiem co bym nie wpisal pisze ze jest nieprawidlowy.

(jest to zwiazane z cs go, bo chce w csa pograc)

*każdy post typu źle przepisujesz, zrestartuj kompa bedzie reportowany za spam, bo to mi nie pomoze.

Opublikowano

Nie połączyłeś konta pod dwa telefony? Bo ja też przez przypadek kiedyś dwa podłączyłem. :) I przez to tak wygląda. :)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Nie połączyłeś konta pod dwa telefony? Bo ja też przez przypadek kiedyś dwa podłączyłem. :) I przez to tak wygląda. :)

Da się tak ? Ja próbowałem na drugim tel i pisało że już na jednym jest i nie da rady
Opublikowano

Da się tak ? Ja próbowałem na drugim tel i pisało że już na jednym jest i nie da rady

Mi się połączyło. 2 telefony pod jedno konto i nie mogę się zalogować. :D Jak odłącze to to ewentualnie zadziała. :)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...