Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin - webbing

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo właśnie walczyłeś z botem który farmi fasolki. ^^

Ma nieskończony focus, niereaguje na stuny itp i dobija spokojnie do platyny. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Brawo właśnie walczyłeś z botem który farmi fasolki. ^^

Ma nieskończony focus, niereaguje na stuny itp i dobija spokojnie do platyny. :D

Zastanawiało mnie jeszcze dziwne zachowanie tego destroyera ( nie używał taktyki spin2win ), kiedy dostał stuna, zaczął się przesuwać ( i to nie była wina laga )

Jak tak dalej pójdzie, to soulstony będą warte 2 srebra.

Opublikowano

Dlatego takie osobniki trzeba zgłaszać, na bossach tak samo 10 destroyerów w 1 miejscu i boss leży w 5sec :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ja codziennie spotykam się z tymi botami na Misty Woods. Zauważyłem, że nie działa na nich dash kiedy atakujesz od tyłu, a gdy robisz to od przodu po wybiciu w powietrze poruszają się kilka metrów do przodu.

Soulstony spadły już z 37s do 30s, Moonwatery o 80s. Mój zarobek się drastycznie zmniejsza :D

Opublikowano

Ja codziennie spotykam się z tymi botami na Misty Woods. Zauważyłem, że nie działa na nich dash kiedy atakujesz od tyłu, a gdy robisz to od przodu po wybiciu w powietrze poruszają się kilka metrów do przodu.

Soulstony spadły już z 37s do 30s, Moonwatery o 80s. Mój zarobek się drastycznie zmniejsza :D

Znam ten ból. Mój zarobek polegał głównie na craftowaniu mts, a teraz wszystko cholerę trafił.. Za tydzień nie będzie sensu craftowania bo surowce będą kosztować więcej niż same kamienie.

maybenow.png

Opublikowano

Znam ten ból. Mój zarobek polegał głównie na craftowaniu mts, a teraz wszystko cholerę trafił.. Za tydzień nie będzie sensu craftowania bo surowce będą kosztować więcej niż same kamienie.

Moonwater Tear nadal sporo kosztuje a to dziwne bo przez bug można się ładnie dorobić xD

Opublikowano

MTS = Moonwater Transformation Stone.
Przez bug, którego używanie zakończy się banem?
Jest to wykorzystywanie exploitu, NCsoft wyraziło swoje zdanie na ten temat bardzo jasno, będą banować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...